mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Laptop Alienware Ajutor - Aveţi nevoie de RCA galben de iesire

Reply

Thread Tools
Old 14 iunie 2009, 12:25
Noile state Group

Default Laptop Alienware Ajutor - Aveţi nevoie de RCA galben de iesire

My Alienware laptop are o iesire HDMI (Yay Max Def!), Dar problema este nu vreau sau nevoie de ea. Pentru Karaoke Am nevoie de o iesire RCA de culoare galbenă, care laptop-ul meu nu pot face.

De preferinţă, sub 50 dolari (dar trimite link-uri, indiferent am nevoie pentru a cumpara acest lucru în următoarele 24 de ore) am nevoie pentru a obţine o iesire RCA galben.

Nu pot merge în mod evident, prin sute de adaptoare şi convertoare, dar am căutat într-un posibil USB ieşire video, dacă există orice.

Orice ajutor si link-uri sunt apreciate.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Alienware laptop Hard Drive Nerespectarea Ulfrinn Drives & Removable Media 4 16 octombrie 2009 20:18
Service Manual pentru Alienware 5620D Gaming Laptop cpugeek Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 0 28 mai 2009 18:44
Ambele Ethernet Controller şi PCI Modem are un semn de întrebare de culoare galbenă fr33lancer Sisteme de operare Windows 1 26 mai 2009 08:55
Galben si albastru mrdaveyk Procesoare, Placi de baza si RAM 1 2a Sep 2007 14:54
Separate de afişare de ieşire din laptop jamsok Grafica & Carduri Monitoare 2 5 aprilie 2007 09:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.