menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Alienware Laptop Pomoc - Potrebujete RCA Výstup Yellow

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 12:25
Nový člen skupiny

Default Alienware Laptop Pomoc - Potrebujete RCA Výstup Yellow

Moja Alienware notebook má HDMI výstup (Yay Ahoj Def!), Ale problém je nechci ani potrebovať. Pre Karaoke Potřebuji žltý RCA výstup, ktoré môj notebook nemôže urobiť.

Za najlepšie pod 50 dolárov (ale poslať odkazy bez ohľadu Potrebujem kúpiť v nasledujúcich 24 hodinách) Potrebujem sa dostať žltú RCA výstup.

Nemôžem samozrejme prejdú stovky adaptéry a prevodníky, ale som hľadať prípadné USB video výstup prípadne existujú.

Akákoľvek pomoc a odkazy sú vítané.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Alienware Notebook Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Removable Media 4 16.října 2009 20:18
Servisný manuál pre Alienware 5620D Gaming Laptop cpugeek Notebooky, Mobily a PDA 0 28. mája 2009 18:44
Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žltý otáznik fr33lancer Operačné systémy Windows 1 26. mája 2009 08:55
Žltá a modrá mrdaveyk Procesory, základné dosky & RAM 1 2. September 2007 14:54
Samostatné zobraziť výstup z notebooku jamsok Graphics Cards & Monitory 2 5. apríl 2007 09:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.