![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja Alienware notebook má HDMI výstup (Yay Ahoj Def!), Ale problém je nechci ani potrebovať. Pre Karaoke Potřebuji žltý RCA výstup, ktoré môj notebook nemôže urobiť. Za najlepšie pod 50 dolárov (ale poslať odkazy bez ohľadu Potrebujem kúpiť v nasledujúcich 24 hodinách) Potrebujem sa dostať žltú RCA výstup. Nemôžem samozrejme prejdú stovky adaptéry a prevodníky, ale som hľadať prípadné USB video výstup prípadne existujú. Akákoľvek pomoc a odkazy sú vítané. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alienware Notebook Hard Drive Failure | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 16.října 2009 20:18 |
| Servisný manuál pre Alienware 5620D Gaming Laptop | cpugeek | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 28. mája 2009 18:44 |
| Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žltý otáznik | fr33lancer | Operačné systémy Windows | 1 | 26. mája 2009 08:55 |
| Žltá a modrá | mrdaveyk | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 2. September 2007 14:54 |
| Samostatné zobraziť výstup z notebooku | jamsok | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5. apríl 2007 09:04 |
| Thread Tools | |
| |