мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Алиенуаре Лаптоп Помоћ - Неед Жути РЦА излаз

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 12:25
Нови члан групе

Default Алиенуаре Лаптоп Помоћ - Неед Жути РЦА излаз

Мој Алиенуаре лаптоп има ХДМИ излаз (Бок деф Ыаы!), Али проблем је да не желите или требате га. За Караоке Требам РЦА излазни жуте, што мој лаптоп не може радити.

За по могућности испод 50 $ (али послати линкове без обзира да требам купити то у наредна 24 сата) ми је потребно да бисте добили жуте РЦА излаз.

Ја могу очито проћи стотине адаптер и претварачи, но ја сам у потрази могуће УСБ видео оутпут, ако било која постоји.

Било каква помоћ и линкови су поштовати.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Елијенвер лаптоп Хард диск Грешка Улфринн Дривес & Измјењиви медији 4 16 Окт 2009 20:18
Сервице Мануал за 5620Д Гаминг Алиенуаре Лаптоп цпугеек Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 28 мај 2009 18:44
Оба Етхернет Цонтроллер и ПЦИ Модем има жуте упитник фр33ланцер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 26 мај 2009 08:55
Жута и плава мрдавеык ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 2. Сеп 2007 14:54
Одвојени излаз из екрана лаптоп јамсок Грапхицс Цардс & Мониторс 2 5 април 2007 09:04
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц