![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim Alienware dizüstü ama (Yay Hi Def!) Bir HDMI çıkışı olan sorunu ben istemiyorum ya da ihtiyaç vardır. Karaoke için benim dizüstü hangi yapamam bir RCA sarı çıkış gerekir. Tercihen altında 50 $ için (ama ne olursa olsun Bir sonraki 24 saat içinde bu satın almanız gerekir) Bir sarı RCA çıkışı elde etmek için gereken link gönderin. Açıkçası bağdaştırıcıları ve konvertisörler yüzlerce git, ama eğer varsa var ben olası bir USB video çıkışı olarak arıyorum. Herhangi bir yardım ve bağlantılar takdir vardır. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Alienware Dizüstü Sabit Disk Hatası | Ulfrinn | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 4 | 16 Ekim 2009 20:18 |
| Hizmet Kılavuzu ve Alienware 5620D Oyun Dizüstü için | cpugeek | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 0 | 28 Mayıs 2009 18:44 |
| Her iki Ethernet Denetleyicisi ve PCI Modem sarı bir soru işareti var | fr33lancer | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 26 Mayıs 2009 08:55 |
| Sarı ve mavi | mrdaveyk | CPU'lar Anakartlar & RAM | 1 | 2. Eylül 2007 14:54 |
| Dizüstü bilgisayarda ayrı ekran çıkışı | jamsok | Grafik Kartları ve Monitörler | 2 | 5. Nisan 2007 09:04 |
| Konu Araçları | |
| |