![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak někteří z vás tady už vím, že jsem upgradu počítače. Zde je několik mých specifikace ... ASUS-570-SLI rady -AMD X2 3.2GHz 6400 + w / Žalman 9500 -EVGA 8800GTS 640mb -4GIGS Kingston HyperX PC2 6400 -Windows Vista Ultimate 64-bit I v současné době má 19 "širokoúhlý LCD Samsung. Zda mám jinou grafickou kartou, mám větší monitoru pro hry? Jsem otevřený k ničemu. Díky za prohlížení! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i tam je mnoho důvodů vám mohl upgrade na pěkný monitor.
protože máte pocit, jako by protože váš starý je i starý ... proto, že máte zájem jen o jeden, který podporuje vyšší rozlišení protože chcete větší proto, že se chcete začít běžet 2 současně je to opravdu jen na vás. Osobně, kdybych měl šanci, já bych DEFINITIVNÍ jít na 26 "od společnosti Samsung, protože jeho jen tak krásný monitor. Můj systém: Ezechiel
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Připomínky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. červenec 2008 02:43 |
| Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :) | link590o | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. března 2008 01:55 |
| Mp3 větší než WMA? | Nikronius | Multimedia & Kodeky | 2 | 9. prosinec 2007 06:52 |
| Větší pevný disk času | mws30 | Drives & Removable Media | 5 | 31. srpen 2007 04:35 |
| Jakýkoliv návrhy? | Vlad | Obecné Hardware Chat | 13 | 7. srpna 2007 13:05 |
| Thread Nástroje | |
| |