![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kadangi kai kurie iš jūsų čia jau žinote, aš esu atnaujinti savo kompiuterį. Čia yra mano Specifikacijos kelias ... ASUS-570-SLI taryba -AMD X2 3.2GHz 6400 + m / ZALMAN 9.500 -EVGA 8800GTS 640MB -4GIGS KINGSTON HyperX PC2 6.400 Windows Vista Ultimate 64-bit Aš šiuo metu yra 19 "Samsung LCD widescreen. Nesvarbu, ar galiu gauti kitą vaizdo plokštę, turėčiau gauti didesnę monitorius žaidimų? I am open to anything. Ačiū už žiūrėjimo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai Yra daug priežasčių, jums galėtų Atnaujinus Nice stebėti.
nes tik nori nes senąjį yra gerai ... senas nes norite, kuri palaiko didesnės rezoliucijos nes norite daugiau vienos nes norite pradėti tuo pačiu metu veikia 2 It's really up to you. asmeniškai, jei aš turėjau progą, norėčiau VISIŠKAI eiti 26 "iš LG, nes jos tiesiog toks puikus monitorius. Mano sistema: Ezekiel
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Suggestions? | Jophen | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 22 liepa 2008 02:43 |
| Need help picking stebėti. Pasiūlymai vaikinai? :) | link590o | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 5 kovas 2008 01:55 |
| Mp3 didesni nei Wma? | Nikronius | Multimedia & Codecs | 2 | 9 gruodis 2007 06:52 |
| Didesnis HARDDRIVE laikas | mws30 | Drives & Removable Media | 5 | Rugpjūtis 31, 2007 04:35 |
| Any suggestions? | Vlad | General Hardware Chat | 13 | 7 rugpjūtis 2007 13:05 |
| Temos įrankiai | |
| |