![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako niektorí z vás tu už viem, že som inovácii počítača. Tu je niekoľko mojich špecifikácie ... ASUS-570-SLI rady -AMD X2 3.2GHz 6400 + w / Žalman 9500 -EVGA 8800GTS 640MB -4GIGS Kingston HyperX PC2 6400 -Windows Vista Ultimate 64-bit Aj v súčasnosti má 19 "širokouhlý LCD Samsung. Či mám inú grafickou kartou, mám väčšiu monitora pre hry? Som otvorený k ničomu. Vďaka za prezeranie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj tam je veľa dôvodov vám mohol upgrade na pekný monitor.
pretože máte pocit, ako by pretože váš starý je aj starý ... preto, že máte záujem len o jeden, ktorý podporuje vyššie rozlíšenie pretože chcete väčšie preto, že sa chcete začať plynúť 2 súčasne je to naozaj len na vás. Osobne, keby som mal šancu, já bych DEFINITÍVNE ísť na 26 "od spoločnosti Samsung, pretože jeho len tak krásny monitor. Môj systém: Ezechiel
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pripomienky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. júl 2008 02:43 |
| Potrebujete pomoc trhanie monitora. Návrhy chlapi? :) | link590o | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. marca 2008 01:55 |
| Mp3 väčšiu ako WMA? | Nikronius | Multimedia & Kodeky | 2 | 9. december 2007 06:52 |
| Väčší pevný disk času | mws30 | Drives & Removable Media | 5 | 31. august 2007 04:35 |
| Akýkoľvek návrhy? | Vlad | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 7. augusta 2007 13:05 |
| Thread Tools | |
| |