![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Най-накрая имаме Warhammer онлайн игра, инсталирани на компютъра си, след доста неприятности. Имам вече установено, че windblower които съхраняват моите стари графики Gard готино е избухнала и като резултат Имам проблеми с нисък процент в рамките Warhammer както и света на Warcraft. Имате ли някакви съвети и предложения за това, което аз трябва да купя? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами вие имате две възможности поема Вашата карта е извън гаранционно:
1) Покупка на нов охладител за него (евтин вариант, ако това е само охладител, която счупи) 2) купите нова карта напълно (по-скъпи, но и ще осигури по-добри резултати) Какъв бюджет си гледаш? Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Аз, каза пред Проф. за моя проблем, и той каза, че охладител wasn't проблема в този случай. Неговото място на графични карти за този проблем, така че ще трябва да си направя нова. И така кой?:) Аз също имам около 2000kr, което е около 350 долара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е трудно да се препоръча нещо, без да знаете текущата си спецификационен.
| |||
| |||
е, че това, което искаш? или? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво резолюцията си ти бе?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Неговият един Samsung 2ms, 3000:1 динамичен контраст |
|
| |||
| |||
| Ако бях на ваше място, и е в рамките на бюджета (тя трябва да бъде, дори с ДДС или каквото), взема 9800GT. Бих препоръчваме на 4850, но много хора са го каза катастрофи в Warhammer онлайн с най-новите драйвери, така че 9800GT е може би най-добрият ти залог. Тя трябва да е около равностойността на 200 щатски долара или по-малко там. Също така, на фондовата захранване може и да не бъде до ал. Можете ли да проверите на стикера върху нея и да видим какво пише под 12V +? Ако имате нужда от нова такава, тя не трябва да разходите много на всички и двете позиции трябва да бъдат добре в рамките на бюджета си, но както и да проверите, преди да вземете нов. Също така, предполагам стария си графична карта е PCI-E?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен какво да направя, знам е, че тя е NVidia GeForce 6800. Също така благодаря много за препоръката! |
|
| |||
| |||
| Да, това е PCI-E, така че трябва да се оправи. Просто се уверете, че вашето PSU е ОК и 9800GT трябва да бъде най-добрият ти залог.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |