![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους. Τελικά πήρε το παιχνίδι warhammer online εγκαθίσταται στον υπολογιστή μου μετά από αρκετό κόπο. Έχω πλέον έμαθε ότι το windblower παλιό μου ότι διατηρείται δροσερό γραφικών Gard έχει σπάσει και ως αποτέλεσμα Έχω προβλήματα με χαμηλό επιτόκιο στο πλαίσιο warhammer καθώς και World of Warcraft. Έχετε κάποιες συμβουλές ή προτάσεις για το τι θα ήθελα να αγοράσω; / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν έχετε δύο επιλογές αναλαμβάνοντας την κάρτα σας είναι εκτός εγγύησης:
1) Αγοράστε ένα νέο ψυχρό για την (φθηνότερη επιλογή, αν είναι μόνο το ότι η δροσερότερες έσπασε) 2) Αγοράστε μια νέα κάρτα εντελώς (πιο ακριβά, αλλά θα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα) Τι είδους προϋπολογισμό κοιτάς; Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Είπα ένα proff σχετικά με το πρόβλημά μου και είπε ότι η δροσερότερες wasn't το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση. Η ο χώρος για την κάρτα γραφικών thats το πρόβλημα και γι 'αυτό θα πρέπει να λάβετε ένα νέο. Μέχρι που ένα;:) Επίσης, έχω γύρω 2000kr που είναι περίπου 350 δολάρια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δύσκολο να προτείνουμε κάτι, χωρίς να γνωρίζει την τρέχουσα spec.
| |||
| |||
είναι ότι αυτό που θέλετε; ή? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είσαι στο ψήφισμα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Είναι ένα samsung 2ms, 3000:1 Δυναμική αντίθεση |
|
| |||
| |||
| Αν ήμουν στη θέση σας, και είναι εντός του προϋπολογισμού (θα έπρεπε να είναι, ακόμα και με τον ΦΠΑ ή οτιδήποτε άλλο), πιάσε μία 9800GT. Είχα συστήσει το 4850, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν πει ότι κολλάει στο Online warhammer με τα νεότερα προγράμματα οδήγησης, ώστε η 9800GT είναι μάλλον το καλύτερο στοίχημα. Θα πρέπει να είναι περίπου το ισοδύναμο των $ 200 ή λιγότερο εκεί. Επίσης, η τροφοδοσία των αποθεμάτων μπορεί να μην είναι μέχρι par. Θα μπορούσατε να δείτε το αυτοκόλλητο πάνω του και να δούμε τι λέει υπό 12V +? Εάν χρειάζεστε ένα νέο δεν θα πρέπει να έχει κόστος πολύ σε όλα και τα δύο στοιχεία θα πρέπει να είναι εντός του προϋπολογισμού σας, αλλά μπορεί και ελέγχει, πριν να πάρετε ένα νέο. Επίσης, θα αναλάβει τα παλιά κάρτα γραφικών είναι PCI-E;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για αυτό που ξέρω είναι ότι είναι μια Nvidia GeForce 6800. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για τη σύσταση! |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό το PCI-E, οπότε θα πρέπει να είστε καλά. Απλά βεβαιωθείτε ότι το PSU είναι ΟΚ και μια 9800GT θα πρέπει να είναι το καλύτερο στοίχημα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |