![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. JA napokon je dobio igru Warhammer online Installer na moj računalo, nakon dosta nekih poteškoća. Ja sam sada saznala da windblower koji je držao moje stare grafike Gard cool raskinuo i kao rezultat Imam problema s niskom stopom frame-u, kao i warhammer svijet Warcraft. Imate li kakvih savjeta ili prijedloga za ono što bih trebao kupiti? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa imate dvije opcije pretpostavljiv Vašu karticu van jamstvo:
1) Kupi novi hladnjak za nju (jeftinija opcija, ako je ona samo u hladnjak da se razbila) 2) Kupi novu karticu zajedno s (skuplje, ali će dati bolje rezultate) Koju vrstu proračuna si obličje at? My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Rekao sam jednom proff o moj problem i on je rekao da je hladnjak nije problem u ovom slučaju. Njegov prostor na grafičku karticu tako da taj problem i trebat će dobiti novu. Pa što je?:) I ja je dobio oko 2000kr što je oko 350 dolara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teško je preporučiti ništa ne znajući vašu trenutnu spec..
| |||
| |||
je da ono što želite? ili? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje rezolucije su na vas?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Njegova jedan Samsung 2ms, 3000:1 Dynamic contrast |
|
| |||
| |||
| Ako ja vama, i to u roku od proračuna (to bi trebalo biti, čak i sa PDV ili štogod), zgrabite jedan 9800GT. Preporučio bih je 4850, ali dosta ljudi su rekli crashes in Warhammer Online s najnovijim vozača, tako da je 9800GT je vjerojatno svoje najbolje kladiti. To bi trebalo biti ekvivalent od oko $ 200 ili manje tamo. Također, napajanje zaliha možda neće biti do par. Možete li to provjeriti naljepnicu na nju i pogledaj što piše pod 12V +? Ako trebate novi ne bi cijenom vrlo uopće i oba predmeta trebaju biti dobro, ali u okviru proračuna kako bi mogli dobro provjeriti prije nego što zgrabite novi. Također, pretpostavljam svoje stare grafičke kartice PCI-E?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni što znam je da je Nvidia GeForce 6800. Isto tako puno hvala za preporuku! |
|
| |||
| |||
| Da, to je PCI-E, tako da bi trebalo biti u redu. Samo provjerite je li vaš PSU je u redu i 9800GT bi trebao biti vaš najbolji kladiti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijedlozi za novi Grafička kartica | Caesar | Graphics Cards & Monitors | 24 | 24 listopad 2009 04:31 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| MMORPG poslužitelj | CodeFreakC | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 22. listopad 2008 08:43 |
| Mmorpg | Aceras | PC & konzole Igre | 2 | 26 siječanj 2008 15:27 |
| Mmorpg | haseeb | PC & konzole Igre | 2 | 22. listopad 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |