![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Végre megvan a játékot Warhammer Online telepítve a saját gépen után jó bajt. Most már kiderült, hogy a windblower tartani, hogy a régi grafikát Gard hűvös van törve, és ennek eredményeként Én problémái az alacsony frame-ráta Warhammer, valamint a World of Warcraft. Tudna valamilyen tanácsot adni, illetve javaslatokat, amit meg kell vásárolni? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát akkor két lehetősége van feltételezve, hogy a kártya kikerül Garancia:
1) Buy új hűvösebb is (olcsóbb lehetőség, ha ez csak az, hogy hűvösebb van égve) 2) Vásároljon egy teljesen új kártyát (drágább, de jobb eredményeket) Milyen a költségvetés te nézel? My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Mondtam a Proff van a problémáról, és azt mondta, hogy a hűvösebb wasn't a probléma ebben az esetben. Az a hely a grafikus kártya amit a probléma tehát én kell majd egy újat. Szóval melyik?:) Én is kaptam mintegy 2000kr, ami mintegy 350 dollár |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nehéz ajánlani bármit anélkül, hogy ismerné az aktuális spec.
| |||
| |||
az, hogy mit akarsz? vagy? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi vagy te az állásfoglalást?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. A Samsung 2ms, 3000:1 dinamikus kontraszt |
|
| |||
| |||
| Ha voltál, és ez a költségvetés (meg kell, még a HÉA-t vagy bármi), ragadd meg a 9800GT. Szeretném javasolni a 4850, de egy csomó ember azt mondta, hogy összeomlik a Warhammer Online a legújabb meghajtókat, így a 9800GT talán a legjobb fogadás. Meg kell említeni, ami mintegy 200 $ vagy kevesebb van. Emellett az állomány tápegység nem lehet, legfeljebb par. Could you check out a bélyegen, és mi azt mondja, a 12V +? Ha szükség van egy új, nem kell költsége nagyon sok minden, és a két elemmel kell belül a költségvetésben, de akár azt is ellenőrzi, mielőtt megragad egy újat. Továbbá, feltételezem a régi grafikus kártya van a PCI-E?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Nem tudja, mit tudok, hogy ez egy Nvidia GeForce 6800. Szintén köszönöm a sok ajánlást! |
|
| |||
| |||
| Igen, ez a PCI-E, hogy el kell jönni. Csak meg róla, hogy a tápegység van, és a 9800GT kell a legjobb fogadás.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Javaslatok egy új grafikus kártya | császárnak | Grafikus kártyák és monitorok | 24 | Október 24, 2009 04:31 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| MMORPG szerver | CodeFreakC | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22. október 2008 08:43 |
| Mmorpg | Aceras | PC és konzol játékok | 2 | 26. január 2008 15:27 |
| Mmorpg | Haseeb | PC és konzol játékok | 2 | 22. október 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |