![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. אני סוף סוף קיבלתי את המשחק Warhammer מקוונים מותקנת במחשב שלי לאחר כמה בעיות למדי. יש לי עכשיו, כי מצאו את windblower כי המשיך הישן שלי גרפיקה gard מגניב יש שבורה כתוצאה אני נתקל בבעיות עם מסגרת נמוכה הדולר ב-warhammer כמו גם World of Warcraft. האם יש לך עצה או הצעות על מה אני צריך לקנות? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, יש לך שתי אופציות בהנחה את כרטיס האשראי שלך אינה אחריות:
| |||
| |||
| אמרתי א proff לגבי הבעיה שלי והוא אמר כי Cooler wasn't הבעיה במקרה זה. את החלל על כרטיס גרפי thats את הבעיה אז אני צריך לקבל חדש. אז איזה מהם?:) גם יש לי בערך 2000kr שהיא בערך 350 דולר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קשה להמליץ על משהו בלי לדעת את הנוכחית spec.
| |||
| |||
זה מה שאתה רוצה? או?? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הפתרון אתה בבית?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Its a Samsung 2ms, ניגודיות דינמית 3000:1 |
|
| |||
| |||
| אם הייתי במקומך, וזה במסגרת התקציב (הוא אמור להיות, גם עם מע"מ או מה שזה לא יהיה), לתפוס את 9800GT. הייתי ממליץ על 4850 אבל הרבה אנשים אמרו שזה קורס ב-Warhammer Online עם מנהלי ההתקן החדשים ביותר, כך 9800GT הוא כנראה הפתרון הטוב ביותר. זה צריך להיות סביב המקבילה של 200 $ או פחות שם. כמו כן, מלאי החשמל עלולים להיות לא עד בינוני. האם אתה יכול לבדוק את זה על מדבקה ולראות מה כתוב תחת 12V +? אם אתה צריך אחד חדש זה לא אמור לעלות הרבה בכלל, וכן פריטים אמור להיות במסגרת התקציב שלך, אבל עלול גם לבדוק לפני לתפוס אחד חדש. כמו כן, אני מניח הישן כרטיס המסך שלך הוא PCI-E?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לא בטוח מה שאני כן יודע זה שהוא Nvidia GeForce 6800. כמו כן, תודה רבה על המלצה! |
|
| |||
| |||
| כן, זה PCI-E, אז אתה אמור להיות בסדר. כל שעליך לעשות הוא לוודא PSU תקינה לבין 9800GT אמור להיות הפתרון הטוב ביותר.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצעות עבור כרטיס חדש גרפיקה | קיסר | כרטיסי מסך & Monitors | 24 | 24 אוקטובר 2009 04:31 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| MMORPG Server | CodeFreakC | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 4 | 22 אוקטובר 2008 08:43 |
| Mmorpg | Aceras | PC & קונסולת משחקים | 2 | 26 ינואר 2008 15:27 |
| Mmorpg | haseeb | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 אוקטובר 2007 18:18 |
| שרשרת כלים | |
| |