![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Es beidzot saņēmu spēli Warhammer online uzstādīta manā datorā pēc tam diezgan dažas problēmas. Man ir tagad uzzināja, ka windblower, ka tur manu veco grafiku Gard atdzist ir sadalīti un kā rezultātā man ir problēmas ar zemu pamatsastāva likme Warhammer, kā arī World of Warcraft. Vai jums ir kāds padoms vai ierosinājumi par to, ko man vajadzētu pirkt? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu jums ir divas iespējas, pieņemot, ka jūsu karte ir no Garantijas laiks:
1) Pērk jauna dzesētāja tā (lētāku iespēju, ja tā ir tikai dzesētājs that's izputējis) 2) Pērk jaunu karti pavisam (dārgāk, bet nodrošinātu labākus rezultātus) Kāda veida budžets ir tu meklē? Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Es teicu proff par manu problēmu un viņš teica, ka dzesētājs wasn't problēma šajā gadījumā. Tā vieta uz grafikas karti thats problēma tā man būs nepieciešams iegūt jaunu. Jā, tad kura?:) Arī man sanāca ap 2000kr kas ir aptuveni 350 dolāru |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir grūti ieteikt kaut ko, nezinot jūsu pašreizējo spec.
| |||
| |||
ir tā, ka tas, ko jūs vēlaties? vai? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda izšķirtspēja ir jums?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Tās samsung 2ms, 3000:1 Dynamic contrast |
|
| |||
| |||
| Ja es būtu jums, un tas atbilst budžeta (tas ir, pat ar PVN vai citas), paķert 9800GT. Es gribētu ieteikt 4.850, bet daudzi cilvēki ir teikuši to crashes in Warhammer Online, ar jaunākajām šoferi, 9800GT, iespējams, jūsu labākais bet. Tas būtu apmēram līdzvērtīgs 200 $ vai mazāk tur. Arī akciju barošanas nevarētu būt līdz par. Vai jūs varētu apskatīt uzlīmi uz tā, un redzēt, kas tā saka saskaņā ar 12V +? Ja jums ir nepieciešama jauna tai nevajadzētu maksāt ļoti daudz visu un abiem elementiem jābūt labi jūsu budžeta ietvaros, bet, iespējams, kā arī pārbaudīt, pirms Jūs paķert jaunu. Arī Es pieņemu jūsu vecās grafikas karte ir PCI-E?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Nav pārliecināts, ko es zinu, ka tas ir Nvidia Geforce 6800. Arī pateicoties daudz par ieteikumu! |
|
| |||
| |||
| Jā, tas PCI-E, lai jūs būtu labi. Tikai pārliecinieties, ka jūsu PSU ir OK un 9800GT jābūt jūsu labākais bet.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |