![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. I ostatecznie dostał gry Warhammer Online zainstalowane na moim komputerze po dość kłopotów. Mam teraz okazało się, że WindBlower, że przechowywane moje stare grafiki gard cool jest uszkodzony iw rezultacie Mam problemy z niskim oprocentowaniu w ramce warhammer jak World of Warcraft. Czy ma pan jakąś radę lub sugestie dotyczące tego, co powinienem kupić? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc masz do wyboru dwie opcje załoŜeniu karty jest na gwarancji:
| |||
| |||
| Mówiłem o jeden proff mój problem i on powiedział, że chłodnicy wasnt problem w tym przypadku. Jej miejsce na karty graficznej thats problem i tak będzie musiał uzyskać nowe. Więc który z nich?:) Mam również około 2000kr który jest około 350 dolarów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trudno polecić coś nie znając aktualnej spec.
| |||
| |||
to co chcesz? lub? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie rozwiązania są jesteś?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Its a Samsung 2ms, dynamiczny kontrast 3000:1 |
|
| |||
| |||
| If I were you, i to w ramach budżetu (należy, nawet z VAT lub bez), złapał 9800GT. I'd zalecić 4850, ale wiele osób powiedział, że awarie w Warhammer Online z najnowszych sterowników, więc 9800GT jest prawdopodobnie najlepszą zakładu. Należy równowartość około 200 dolarów lub mniej tam. Ponadto, w stanie zasilania może nie być aż do ust. Czy może Pan sprawdzić naklejki na niego i zobacz co mówi pod 12V +? Jeśli potrzebny jest nowy, nie powinien on bardzo kosztów na wszystkich i oba elementy powinny być również w ramach budżetu, ale może również sprawdzić przed chwycić nową. Ponadto sądzę stary karty graficznej PCI-E?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Nie wiesz, co zrobić, wie, że jest to Nvidia GeForce 6800. Również dzięki alot for zalecenia! |
|
| |||
| |||
| Tak, to PCI-E, więc powinno być dobrze. Wystarczy upewnić się, że PSU jest OK, a 9800GT powinien być najlepiej.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |