![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor. Am ajuns în sfârşit la joc Warhammer Online instalat pe computerul meu după destul de unele probleme. Acum am aflat că windblower că păstrează vechiul meu grafică Gard cool a rupt şi, ca urmare Sunt probleme cu un frame-rate scăzute în Warhammer, precum World of Warcraft. Ai vreun sfat sau sugestii pentru ceea ce ar trebui să i cumpar? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine aveţi două opţiuni presupunând cartea dvs. de credit este de garanţie:
1) cumperi un nou cooler pentru ea (mai ieftină opţiune, în cazul în care acesta e mai răcoare, care a rupt) 2) cumperi un nou card cu totul (mai scump, dar va oferi rezultate mai bune) Ce tip de buget te uiti? Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| I-am spus o proff despre problema mea si mi-a zis că hai wasn't problema în acest caz. Sale de spaţiu pe grafic carte thats problema asa ca am avea nevoie pentru a obţine unul nou. Deci, care dintre ele?:) De asemenea, am primit în jur de 2000kr care este de aproximativ 350 de dolari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E greu să recomande ceva fara sa stii curent spec..
| |||
| |||
este că ceea ce vrei? sau?? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce rezoluţie sunt esti?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Are un samsung 2ms, contrast dinamic 3000:1 |
|
| |||
| |||
| Dacă aş fi în locul tău, şi este, în cadrul bugetului (acesta ar trebui să fie, chiar si cu TVA-ul sau orice altceva), ia un 9800GT. Aş recomanda în 4850, dar o mulţime de oameni au spus că se blochează în Warhammer Online cu cele mai noi drivere, deci 9800GT este probabil cel mai bun pariu. Ar trebui să fie în jur de echivalentul a 200 dolari sau mai puţin acolo. De asemenea, stocul de alimentare ar putea să nu fie de până la par. Aţi putea să verificaţi autocolant pe aceasta şi să vedem ce se spune în 12V +? Dacă aveţi nevoie de unul nou nu ar costa foarte mult la toate şi ambele elemente ar trebui să fie foarte bine cu bugetul dvs., dar ar putea, de asemenea verificaţi înainte de a vă apuca unul nou. De asemenea, presupun vechea placă grafică este PCI-E?
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur ce să fac ştiu este că este vorba de un Nvidia GeForce 6800. De asemenea, mulţumesc mult pentru recomandare! |
|
| |||
| |||
| Da, asta-i PCI-E, aşa că trebuie să fie bine. Doar asiguraţi-vă că PSU este OK si un 9800GT ar trebui să fie cel mai bun pariu.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |