![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. Nakoniec som dostal hru Warhammer online inštalované na mojom počítači po dlhšej ťažkosti. Mám teraz zistili, že windblower, že moje staré grafické Gard cool došlo, a preto mám problémy s nízkou sadzbou v rám-Warhammer rovnako ako World of Warcraft. Máte nejakú radu či odporúčania, čo by som mal kúpiť? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže máte dve možnosti prevzatia Vašej karty je mimo záruka:
1) Kúpiť nové chladiče pre ňu (lacnejší variant, ak je to len chladiča, ktorá je na mizine) 2) kúpiť novú kartu úplne (drahšie, ale poskytuje lepšie výsledky) Aký rozpočet sa pozeráte? Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| I povedal proff o mojom probléme a povedal, že chladnější wasn'ta problém v tomto prípade. Jeho miesto na grafickej karte to je problém aj tak bude musieť získať nový. Tak ktorý z nich?:) Tiež mám okolo 2000kr čo je asi 350 dolárov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je ťažké odporučiť niečo bez znalosti svoje aktuálne špec.
| |||
| |||
je, že to, čo chcete? alebo? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa vám na rozlíšenie?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Jej jeden samsung 2ms, 3000:1 Dynamický kontrast |
|
| |||
| |||
| Keby som bol vami, a je to v rámci štátneho rozpočtu (je potrebné, dokonca aj s DPH, alebo čokoľvek), drapák jeden 9800GT. Já bych odporučiť 4850, ale veľa ľudí si povedal, že havárie v Warhammer Online s najnovšie ovládače, tak 9800GT je asi to najlepšie stávka. Mala by byť približne ekvivalent 200 dolárov či menej tam. Tiež populácie napájania nemusí byť až par. Mohli by ste skontrolovať na štítku na nej a pozrite sa, čo je napísané pod 12V +? Ak potrebujete novú by nemalo cenu moc na všetkých a obe položky by mali byť aj v rámci svojho rozpočtu, ale môže tiež kontrolovať pred drapák nový. Tiež som prevziať vaše staré grafické karty je PCI-E?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, čo mám robiť, viem je, že sa jedná o Nvidia GeForce 6800. Tiež vďaka moc za odporúčania! |
|
| |||
| |||
| Jo, to je PCI-E, takže by malo byť v poriadku. Len uistite sa, že váš PSU je OK a 9800GT by mala byť vaše najlepšie stávka.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Návrhy na novú grafickú kartu | caesar | Graphics Cards & Monitory | 24 | 24.októbra 2009 04:31 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| MMORPG serveri | CodeFreakC | Web Design, hosting & SEO | 4 | 22. októbra 2008 08:43 |
| MMORPG | Aceras | PC a herné konzoly | 2 | 26. januára 2008 15:27 |
| MMORPG | haseeb | PC a herné konzoly | 2 | 22. októbra 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |