![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. ЈА напокон је добио игру Уархаммер онлине инсталиран на мој рачунар, након доста неких проблема. Ја сам сада сазнала да уиндблоуер који је држао моје старе графике Гарде цоол раскинула и као резултат Имам проблема са ниском стопом фраме-у, као и уархаммер свет Уарцрафт. Имате ли каквих савета или предлога за оно што бих требао купити? / / ВицторСксЛ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па имате две опције претпостављив Вашу картицу ван гаранција:
1) Купи нови хладњак за њу (јефтинија опција, ако је она само у хладњак да се разбила) 2) Купи нову картицу заједно са (скупље, али ће дати боље резултате) Коју врсту буџета си хандсоме код? Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Рекао сам једном профф о мој проблем и он је рекао да је хладњак није проблем у овом случају. Његов простор на графичку картицу тако да тај проблем и мораћете ће добити нову. Па што је?:) И ја је добио око 2000кр што је око 350 $ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тешко је препоручити ништа не знајући вашу тренутну спец.
| |||
| |||
је да оно што желите? или? : Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које резолуције су на вас?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650кс1080. Његова један Самсунг 2мс, 3000:1 Дынамиц цонтраст |
|
| |||
| |||
| Ако ја вама, и то у року од буџета (то би требало да буде, чак и са ПДВ или штогод), зграби један 9800ГТ. Препоручио бих је 4850, али доста људи су рекли црасхес ин Уархаммер Онлине са најновијим возача, тако да је 9800ГТ је вероватно своје најбоље кладити. То би требало да буде еквивалент од око $ 200 или мање тамо. Такође, напајање залиха можда неће бити до пар. Можете ли то да проверите налепницу на њу и погледај што пише под 12В +? Ако треба нови не би ценом врло уопште и оба предмета треба да буде добро, али у оквиру буџета како би могли добро проверити пре него што зграби нови. Такође, претпостављам своје старе графичке картице ПЦИ-Е?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни шта знам је да је НВИДИА ГеФорце 6800. Исто тако пуно хвала за препоруку! |
|
| |||
| |||
| Да, то је ПЦИ-Е, тако да би требало да буде у реду. Само проверите да ли је ваш псу је у реду и 9800ГТ би требао бити твој најбољи кладити.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Предлози за нову графичку картицу | Цезар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 24 | 24. Окт 2009 04:31 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| ММОРПГ сервер | ЦодеФреакЦ | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 22 октобар 2008 08:43 |
| Мморпг | Ацерас | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 26 јануар 2008 15:27 |
| Мморпг | хасееб | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 октобар 2007 18:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |