![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я, нарешті, отримали онлайн гру Warhammer встановлений на моєму комп'ютері після досить неприємностей. Тепер я дізнався, що windblower, що стримав своє старе графіка Gard Cool порушив і, як результат У мене виникли проблеми з низьким частоту кадрів в Warhammer, а також World Of Warcraft. Чи є у вас які-небудь рекомендації або пропозиції, за те, що я повинен купити? / / VictorSxL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну у вас є два варіанти передбачається, що ваш карти з Гарантія:
1) Купити новий кулер для нього (дешевий варіант, якщо це просто кулер, який зламав) 2) купити нову картку зовсім (не дорожче, але дасть найкращий результат) Який бюджет ви дивитеся? Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Я сказав Proff про мою проблему, і він сказав, що кулер Wasn't проблема в даному випадку. Його місце на графічній карті Thats цієї проблеми, щоб мені потрібно буде отримати новий. Так хто ж?:) Також я отримав близько 2000kr яких становить близько 350 доларів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Важко рекомендувати нічого не знаючи ваш поточний Spec.
| |||
| |||
Це те, що ви хочете? чи? : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що резолюції You At?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1650x1080. Її Samsung 2ms, динамічна контрастність 3000:1 |
|
| |||
| |||
| Якщо б я тебе, і це в рамках бюджету (він повинен бути, навіть з урахуванням ПДВ або будь-який інший), захопити 9800GT. Я рекомендую 4850, але багато людей каже, що збої в Warhammer Online з новітніми драйверами, так 9800GT, ймовірно, ваш найкращий вибір. Вона повинна бути близько еквівалентну $ 200 або менше ". Крім того, поставка складі влада не може бути на висоті. Чи могли б ви перевірити наклейкою на ньому і подивимося, що він говорить по 12V +? Якщо вам потрібна нова вона не повинна коштувати дуже багато на всіх, і обидва ці питання мають бути добре в межах Вашого бюджету, але може також перевірити, перш ніж захопити нові. Також передбачається, що старі відеокарти PCI-E?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що я знаю, що це Nvidia GeForce 6800. Також спасибі за рекомендацію! |
|
| |||
| |||
| Так, це PCI-E, тому ви повинні бути добре. Просто переконайтеся, що ваш БП ОК і 9800GT повинна бути вашим кращим вибором.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пропозиції щодо нової відеокарти | Цезар | Графічні карти & Монітори | 24 | 24 жовтня 2009 04:31 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| MMORPG сервера | CodeFreakC | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 22 жовтня 2008 08:43 |
| Mmorpg | Aceras | PC & консоль Gaming | 2 | 26 січня 2008 15:27 |
| Mmorpg | Хасиб | PC & консоль Gaming | 2 | 22 жовтня 2007 18:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |