![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil výše sledovat na auto boot a někdo se snížila z 15 pin, má někdo dostal na šrot monitoru nebo znát pin připojení k nim. Mám zrušeným jednotky a to jen svíčky na hlavní DPS, ale žádný náznak, který vodič je kam. Má někdo mít servisní příručce? Doufají, vy můžete pomoci. Pete |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obraťte se na manufactrer za službu manuál, měli byste být schopni jen stáhnout FOC.
| |||
| |||
| Díky Dave. Mám e-mailem, ale zatím žádná odpověď. Pete |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hledáte lepší Monitor | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 3 | 5. července 2009 14:32 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |