![]() |
|
| |||
| |||
| Αγόρασε το παραπάνω παρακολουθεί στο πορτ-μπαγκάζ και κάποιος έχει περικόψει το 15 pin off, έχει κανείς έχεις μία για ένα απόκομμα παρακολουθεί ή γνωρίζουν το pin συνδέσεις για αυτό. Έχω διαλύθηκε και η μονάδα αυτή συνδέεται μόνο με την κύρια πλακέτα, αλλά δεν αποτελεί ένδειξη για το οποίο ισχύει όταν σύρμα. Υπάρχει κάποιος που έχει μια υπηρεσία εγχειρίδιο; Ελπίζοντας εσείς μπορεί να βοηθήσει. Pete |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επικοινωνήστε με το manufactrer εγχειρίδιο για μια υπηρεσία, θα πρέπει να μπορείτε να το κατεβάσετε μόνο FOC.
| |||
| |||
| Χάρη Dave. Έχω E-mail τους, αλλά δεν δοθεί απάντηση ακόμα. Pete |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ενδιαφέρομαι για την καλύτερη παρακολούθηση | xZoDiACx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 5 Ιουλ 2009 14:32 |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Οκτ 2006 01:33 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |