![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз имам reciently е получаването на натоварване на зелени глупости се появяват на екрана си, докато играете игри, това се случва почти веднъж на всеки 24 часа. Не знам защо, защото моята карта има светлина (ISH) овърклок на 700/1000, че идва с по подразбиране и аз имам повиши охлаждане така че аз добивам tempresures не по-висока, отколкото 50C при натоварване. аз имам също са поставени радиатори за всички модули памет IM, но не съм сигурен, че аз ги тури на всички регулаторни и напрежение VRMS или whatever.i са най-новите драйвери NVIDIA и движението на въздуха в моя случай е Allright. единственото нещо аз да измисля е веднъж овърклокнат ядрото до 765mhz, които могат да са на твърде далеч, но все още остава под Temp 50C. от начина, по който аз имам един 550 вата захранване, което е добро направим така, аз съм мисля, че проблемът е там. така че ако някой може да ми помогне, че ще бъде страхотно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това не е топло, това е на картата. Бих го върне за ново.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ive промяна на охладителя и го анулира гаранцията така аз арго |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да сте пропуснали нещо, когато прилагането на новия HSF, да не си се прилагат термична паста, когато поставите този нов HSF на?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|