![]() |
|
| |||
| |||
| γεια, έχω reciently πάρει ένα φορτίο πράσινου crap εμφανίζονται στην οθόνη μου παίζοντας παιχνίδια, αυτό συμβαίνει περίπου μια φορά κάθε 24 ώρες. i dont ξέρει γιατί, επειδή η κάρτα μου έχει ένα ελαφρύ (ish) overclock 700/1000 του ότι ήρθε με την εξ ορισμού και έχω αναβαθμιστεί η ψύξη, ώστε να πάρω tempresures που δεν υπερβαίνει τους 50C υπό φορτίο. Έχω τοποθετηθεί επίσης ψύχτρες για όλες τις λειτουργικές μονάδες μνήμης αλλά im μη βέβαιος ότι θα τις θέτει όλες μαζί σε όλες τις ρυθμιστικές αρχές και η τάση Vrms ή whatever.i έχουν τα τελευταία προγράμματα οδήγησης NVIDIA και η ροή του αέρα στην περίπτωσή μου είναι allright. το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι i overclocked μια φορά τον πυρήνα για 765mhz που μπορεί να του ήταν πολύ μακριά, αλλά η temp παρέμεινε κάτω από 50C. από τον τρόπο έχω ένα 550watt τροφοδοτικό που είναι ένα καλό κάνει έτσι Ι dont σκεφτείτε το πρόβλημα είναι εκεί. ώστε αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει ότι θα ήταν μεγάλο! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν είναι ζέστη, είναι η κάρτα. Θα το στείλει πίσω για ένα νέο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ive άλλαξε το ψυγείο και να υπαναχωρούν από την εγγύηση έτσι επίκλιση i |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να έχετε χάσει κάτι κατά την εφαρμογή του νέου HSF, έκανε την εφαρμογή θερμική πάστα όταν τεθεί αυτό το νέο HSF για;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Cooler για 8800gt | Spencer2004 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 3 Φεβ 2008 14:40 |
| 8800gt μου στο ντύσιμο; | waxtodonte15 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 30 Ιαν 2008 10:04 |
| OMG έχω 8800gt guna die !!!!????? | cheesepuff | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 21 Δεκ. 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC2 512MB | Jack06 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 13 | 21 Δεκ. 2007 08:51 |
| Overclocking CPU Artifacts | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 8 Δεκ. 2007 08:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |