![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, nekem van reciently szerzés egy rakás szar zöld én jelenik meg képernyőn, miközben a játékot, ez történik körülbelül 24 óránként egyszer. én dont tud miért, mert a kártya támogatja a fény (ISH) az overclock 700/1000, hogy jött-val alapból és én már frissítettek a hűtés így én kap tempresures nem magasabb, mint a 50C terhelés alatt. Azt is elhelyezett hűtőbordák az összes memóriamodulok de im nem biztos, hogy én őket minden feszültség szabályozók és VRMS whatever.i, vagy a legújabb NVIDIA meghajtók és a légáramlás az én esetemben is rendben. az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy én egyszer túlhajtott lényege 765mhz, amely a túl messze, de a hőm még mindig -50 ° C alatt maradt. mellesleg nekem van egy 550watt tápegység ami jó, hogy tehát én dont gondol a probléma ott van. tehát ha valaki tudna nekem segíteni az remek lenne!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez nem hőség, ez a kártya. I'd küldje vissza egy újat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ive megváltoztatta a hűvösebb, és érvényét veszíti a jótállás tehát én vidám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biztos van valami hiányzott alkalmazása során az új HSF, ugye alkalmazható termikus tészta, ha fel ezt az új HSF on?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cooler a 8800gt | Spencer2004 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 3. február 2008 14:40 |
| 8800gt az én fúrótoronyhoz? | waxtodonte15 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 30. január 2008 10:04 |
| OMG az én 8800gt Guna die !!!!????? | cheesepuff | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 21. december 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC2 512MB | Jack06 | Grafikus kártyák és monitorok | 13 | 21. december 2007 08:51 |
| Overclocking CPU Artifacts | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 8. december 2007 08:30 |
| Téma eszközök | |
| |