![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי reciently מקבלת ערימה של זבל ירוק מופיע על המסך שלי בזמן משחקים, זה קורה בערך פעם אחת כל 24 שעות. אני לא יודע למה, כי הכרטיס שלי יש אור (איש) overclock של 700/1000 שזה בא עם כברירת מחדל ואין לי לשדרג הקירור אז אני לא tempresures גבוה 50C תחת עומס. יש לי גם להציב Heatsinks על כל המודולים של הזיכרון IM אבל לא בטוח כי שמתי אותם על כל הרגולטורים מתח Vrms ו או whatever.i האחרונה יש נהגים nVidia ו את זרימת האוויר במקרה שלי היא Allright. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שאני פעם overclocked הליבה ל 765mhz של מה שעלול היה רחוק מדי אבל עדיין נשאר מתחת temp 50C. על הדרך יש לי ספק כוח 550watt שהוא עושה כל כך טוב אני לא חושב שהבעיה שם. אז אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נהדר! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה לא החום, זה הכרטיס. והייתי שולח אותו בחזרה על אחד חדש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ive שינה את הצידנית והיא בטלה האחריות כך צביעות אני |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בטח יש לך לפספס משהו כאשר מיישמים את HSF חדש, לא החלת הדבק תרמי כשאתה מכניס HSF חדש על זה?
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Cooler עבור 8800gt | Spencer2004 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 3rd פברואר 2008 14:40 |
| 8800gt שלי חבל? | waxtodonte15 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 10:04 |
| OMG שלי 8800gt guna למות !!!!????? | cheesepuff | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 21st דצמבר 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC2 512MB | Jack06 | כרטיסי מסך & Monitors | 13 | 21st דצמבר 2007 08:51 |
| ממצאים-CPU overclocking | Blazing933 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 8 דצמבר 2007 08:30 |
| שרשרת כלים | |
| |