![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, turiu reciently buvo gauti iš žaliosios šūdas apkrova ant mano ekrano žaisdami žaidimus, tai vyksta maždaug kartą kas 24 valandas. I dont know why, nes mano kortelė šviesa (ish) overclock ir 700/1000, kad ji atvyko pagal nutylėjimą ir turiu patobulinta aušinimo tiek gaunu tempresures ne didesnė kaip 50C esant apkrovai. Aš taip pat pateikiami radiatoriai visus atminties modulius, tačiau jiems nebuvo tikri, kad aš juos visus įtampos reguliatorių ir vrms arba whatever.i naujausius NVIDIA tvarkykles ir oro srauto, mano atveju tai Allright. Vienintelis dalykas, galiu galvoti apie tai aš kai Overclocked core iki 765mhz, kuri gali iš buvo per toli, bet temp išliko žemiau 50C. beje turiu 550watt maitinimo kuris gerai padaryti tai I dont think problema yra ten. Taigi, jei kas nors galėtų man padėti, kad būtų labai gerai! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai nėra šilumos, tai kortelė. Norėčiau išsiųsti jį atgal į naują.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IVE pasikeitė aušintuvo ir garantija nebegalioja, taigi i cant |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turite praleidau ką nors, kai taikant naują HSF, tu taikyti šilumos pasta, kai jūs galėsite įdėti naują HSF on?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|