![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć, mam reciently się coraz obciążeniem zielonych crap wyświetlane na ekranie podczas grania w gry, to się dzieje, o co 24 godzin. i dont know why, ponieważ moja karta ma światła (ish) 700/1000 z dnia overclockingu, że pochodziła z domyślnie i mam zmodernizowane chłodzącego tak ja dostać tempresures nie wyższej niż 50C pod obciążeniem.
Mam również umieszczone Heatsinks na wszystkich modułów pamięci, ale nie ma pewności, że im i ich umieścić na wszystkie regulatory napięcia i Vrms lub whatever.i są najnowsze sterowniki nvidii i powietrza w moim przypadku jest allright. The only thing I can think of to kiedyś overclocked rdzenia do 765mhz, który może zbyt daleko, ale nadal pozostawał w temp. poniżej 50C. na drodze i ma 550watt zasilania, które jest dobrym uczynić tak ja dont pomyśleć ten problem istnieje. więc jeśli ktoś może mi pomóc, że będzie wielki! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli nie jest ciepło, to karty. I'd odesłać na nową.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ive zmienił chłodnicy i nieważny gwarancja, tak i cant
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musisz mieć coś nieudanego przy stosowaniu nowych HSF, czy stosuje się termalne wklej podczas umieścić na tej nowej HSF?
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|