![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som reciently už zaťaženia zelený svinstvo objaví na mojej obrazovke počas hrania hry, asi sa to stane raz za 24 hodín. i dont vedieť, prečo, pretože moje karta má svetle (ish) přetaktování na 700/1000, že prišiel s implicitne a mám upgradovať chladenia, tak som si tempresures nie je vyššia ako 50c pod zaťažením. Mám tiež umiestnené chladiče pre všetky pamäťové moduly im ale nejsem jistý, že som dal je na všetkých napäťových regulátorov a Vefekt alebo whatever.i mať najnovšie ovládače nvidia a prúdenie vzduchu v mojom prípade je v poriadku. Jediná vec, môžem myslieť, je aj jednou overclocked jadro na 765mhz, ktoré môžu byť príliš ďaleko, ale teplota ešte zostali pod 50c. na ceste mám 550W zdroj napájania, ktoré je dobré urobiť tak i dont think problém neexistuje. takže keď niekto by mohol pomôcť mi, že by bolo super! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nie je horúco, je to karta. Bych ho poslať späť za nový.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IVE zmenil chladiča a zrušený Záručnou tak i cant |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte mať niečo vynechal pri použití nových HSF, ste sa vzťahuje tepelnú vložte keď dáš tejto novej HSF o?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chladič pre 8800gt | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. februára 2008 14:40 |
| 8800gt v mojom manipulovateľní? | waxtodonte15 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. januára 2008 10:04 |
| OMG je moje 8800gt guna zomrieť !!!!????? | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 5 | 21. december 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC2 512mb | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 21. december 2007 08:51 |
| Přetaktování CPU Artefakty | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 8. December 2007 08:30 |
| Thread Tools | |
| |