![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, ја сам био рециентлы добија оптерећења од зеленог срање се појављују на мом екрану док играте игрице, то се дешава око сваких 24 сата. И донт знам зашто јер моја картица има светло (исх) оверцлоцкинг на 700/1000 који је дошао са по дефаулту а ја сам унапређен за хлађење, тако да добијем темпресурес није већа од 50Ц под оптерећењем. Ја сам такође стављен Хеатсинкс све меморијске модуле, али им не сигуран да сам их све и регулатори напона ВРМс или ухатевер.и имају најновије НВИДИА драјвере и промаје у мом случају је аллригхт. Једино што ја могу да се сетим је када сам оверцлоцк језгра на 765мхз који могу на било превише, али темп и даље остао испод 50Ц. начином на који сам 550уатт напајање које је добро, тако да ја донт мислити проблем је ту. па ако неко мозе да ми помогне да би било дивно! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако није топлоту, то је картица. Ја бих га послати назад за нову.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Иве променио хладњак и воидед гаранције, тако и цант |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мора да си пропустио нешто у примени нових ХСФ, јеси ли примените топлотну налепите када сте ставили овај нови ХСФ на?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|