![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, reciently, hakkında bu kez 24 saatte olur yeşil bok sırasında oyun oynarken benim ekranda bir yük elde edilmiştir. çünkü benim kart) 700/1000 ve overclock olduğu varsayılan ve i ile birlikte gelen bir ışık (ish, neden öylesine i yük altında tempresures hiçbir 50C daha yüksek olsun soğutma yükselttiyseniz dont know. Ben de tüm bellek modülleri üzerinde soğutucular yer var ama ben tüm voltaj regülatörleri ve Vrms veya whatever.i onları koymak emin değil im benim durumunda en son nvidia sürücüleri ve hava akımı var allright. tek şey i düşünebilirsiniz i bir kez 765mhz hangi Mayıs çekirdek overclock edilmiş olan çok uzak ama yine de temp 50C altında kalmıştır. tarafından i bir yapmak öylesine i dont sorun var olduğunu düşünüyorum iyi bir 550watt güç kaynağı var yolu. öylesine eğer kimse-ebil yardım etmek beni that would be great! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer ısı değil, kart. Yeni bir tane için geri göndermek istiyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ive soğutucu değişti ve i cant kadar garanti iptal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman yeni HSF uygulayarak, bir şey kaçırmış olmalı sen termal yapıştırın açtığınızda bu yeni HSF koymak geçerli mi?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
![]() |
|
| Bookmarks |