![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я reciently пір отримують навантаження зеленого лайна з'являтися на екрані під час відтворення ігор, це відбувається приблизно раз на 24 години. Я не знаю, чому, тому що моя картка має світла (МОГ) розгін 700/1000, що вона прийшла з за замовчуванням, і я модернізував охолодження тому я отримати tempresures не вище 50C під навантаженням. Я також розміщена радіатори на всі модулі пам'яті, але їм не впевнений, що я поклав їх на всі регулятори напруги та Vrms або whatever.i встановлені останні драйвери NVIDIA і повітря в моєму випадку, в порядку. єдина річ я можу згадати, я одного разу розігнався ядра до 765mhz які травні був занадто далеко, але темп як і раніше, залишаються нижчими 50C. До речі, у мене є 550watt харчування, що є гарною зробити так, Dont Я думаю, що проблема є. Так що якщо хто-небудь міг допомогти мені, що було б здорово! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це не так тепло, це карта. Я б відправити його назад на нову.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ive змінив кулер і його недійсним гарантії такої я нахиляє |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні щось упустив при застосуванні нових HSF, ти застосовується термопаста, коли ви покладете це нове по HSF?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кулер для 8800GT | Spencer2004 | Графічні карти & Монітори | 3 | 3 лютого 2008 14:40 |
| 8800GT в моїй установки? | waxtodonte15 | Графічні карти & Монітори | 1 | 30 січня 2008 10:04 |
| OMG моя 8800GT гун вмирає !!!!????? | cheesepuff | Графічні карти & Монітори | 5 | 21 грудня 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC 2 512MB | Jack06 | Графічні карти & Монітори | 13 | 21 грудня 2007 08:51 |
| Артефакти розгону процесора | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 8 грудня 2007 08:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |