![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ati 3870x2 alebo nvidia 9800GX2? , Ktorý z nich je lepší? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcel by som ísť na 9800GX2, ale len preto, že som ako Nvidia, ale nie som si istý, prečo som ich rád, som to, ale zároveň sú dopredu sa v súťaži.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3870X2 je o 100bucks alebo tak lacnejšie ako 9800GX2 Tu je niekoľko štandardných výsledkov pre vás na porovnanie Oba sú skvelé karty, 9800 ukradnúť v týchto dňoch s lepšími vodičmi Ale já bych jednoducho ísť za 3870, pretože je lacnejšie a vystupuje len o niečo menej ako 9800 ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ani fakt, SW je referenčný bod, na to. Dual-GPU nie sú meradle dobre.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ak máte hlboko do vrecka potom id ísť s Nvidia ale pochybujem, že by ste zážitok viditeľný rozdiel medzi výkonom ani múdry. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľmi členia 9800GX2, farebné a grafické botched, screenie vnútri | tonyfipz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 1. jún 2009 13:18 |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Vnútorný 9800GX2 SLI | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 4 | 30. októbra 2008 20:12 |
| Chladenie jedna 9800GX2 | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 2 | 21. august 2008 07:49 |
| 9800GX2? | computeruler | Graphics Cards & Monitory | 14 | 15. apríla 2008 17:50 |
| Thread Tools | |
| |