![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| 3870x2 ATI або NVIDIA 9800GX2? яка з них краще? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би піти на 9800GX2, але тільки тому, що я, як Nvidia, однак я не знаю, чому мені подобаються, я просто зробити, але вони також вперед у конкурсі.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3870X2 близько 100bucks або так дешевше, ніж 9800GX2 Ось кілька результатів тестів для вас порівняти Вони обидва великі карти, 9800 вкрасти ці дні з кращого драйверів Але я б тільки йти за 3870 як це дешевше і виконує тільки трохи менше, ніж 9800 ![]() ![]() ![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні насправді, критерії Ю точкою його. Dual-чіпів НЕ масштабується.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є глибокі кишені потім ID піти з Nvidia, але я сумніваюся, ви хочете випробувати помітне розходження між тим чи іншим виконанні мудрим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дуже сломанной 9800GX2, кольором і графічними невдалою, Screenie всередині | tonyfipz | Графічні карти & Монітори | 3 | 1 червня 2009 13:18 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Внутрішній SLI 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 4 | 30 жовтня 2008 20:12 |
| Охолодження 9800GX2 | icu222much | Графічні карти & Монітори | 2 | 21 серпня 2008 07:49 |
| 9800GX2? | computeruler | Графічні карти & Монітори | 14 | 15 квітня 2008 17:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |