![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. За първи път плакат. Аз се чудя, ако вие мислите, че AMD ще пусне нови драйвери за HD 2000 серия. Виждам, че на хардуерно готовност точка някои 2x трябва да се извършва в непосредствена близост до своите NVidia колеги, но те не са. Има ли кой да видите AMD Слизате ли си мързелив негодници и добри шофьори, за DX10 карти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, тъй като 2900 е трябвало да се конкурират с 8800gts аз мисля, че трябва да разумна работа, прецениха, че тя пейки около едни и същи и по-добре в някои тест!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Знам, но тя изглежда като AMD не обръщат внимание на техните по-ниски карти на всички. В 2600 и 2400 не стават на доверие и без работа на водачите на 2600 трябва да бъде създаден и тясно с 8600 GT, а може би дори GTS, когато търсите в спецификациите, но тогава, когато го сложите в рамките на теста той просто не успее и това със сигурност може да бъде нищо друго освен драйвери. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че AMD / ATI окончателно е взето техните очи от топката наскоро.
Intel и NVidia са разбира се простира на празнината, някои от тях могат да твърдят, хардуера си е също толкова добър, но търговията с тях определено не е и това е точно толкова важен ИМО. Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Къде са шофьори? | Jack06 | Windows операционни системи | 3 | 12 Дек 2007 08:59 |
| Не шофьори! | mxmad32 | Лаптопи, Mobiles & текст | 30 | 25 ноември 2007 12:37 |
| Драйвери за новия ми компютър. | Tronix | Мултимедия & Codecs | 14 | 18 ноември 2007 12:23 |
| CD & DVD Драйвери | scurr | Дискове & сменяемите носители | 8 | 13 Окт 2007 02:50 |
| Водачите Помощ | Jake2392 | Мултимедия & Codecs | 5 | 18 април 2007 12:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |