![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny. Poprvé plakátu. Myslel jsem, že vy chlapi si myslí, že AMD vydá nové ovladače pro HD 2000 série. Vidím, že na hardware stand-2x bodu některé by měly být výkonem velmi blízko nVidia jejich protějšky, ale nemají. Má někdo vidět AMD Vystupujete jejich líné Vandráci a dosahuje dobrého řidiče pro DX10 karet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No vzhledem k tomu, že 2900 je jen soutěžit s 8800gts Myslím, že mají udělat rozumnou práci, protože se domnívá, že lavičky přibližně stejné a lepší v některých test!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Já vím, ale zdá se, jako AMD není věnovat pozornost jejich nižší karty na všechno. V 2600 a 2400 se stále ne a ne důvěryhodnost práce na řidiče, by mělo být až 2600 a blíží se 8600 GT a GTS možná i když se podíváme na parametry, ale pak, když ji v rámci testu je prostě nedokáže a to by mohlo být určitě nic jiného, než ostatní řidiči. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že AMD / ATi mají určitě brát jejich oči se míč nedávno.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kde jsou řidiči? | Jack06 | Operační systémy Windows | 3 | 12. prosince 2007 08:59 |
| Ne řidičů! | mxmad32 | Notebooky, Mobily a PDA | 30 | 25. listopadu 2007 12:37 |
| Ovladače pro moje nové PC. | Tronix | Multimedia & Kodeky | 14 | 18. listopadu 2007 12:23 |
| CD & DVD Ovladače | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13. říjen 2007 02:50 |
| Ovladače Nápověda | Jake2392 | Multimedia & Kodeky | 5 | 18. dubna 2007 12:21 |
| Thread Nástroje | |
| |