![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα Hi. Πρώτη φορά αφίσα. Αναρωτιόμουν αν εσείς νομίζετε ότι η AMD θα κυκλοφορήσει τους νέους οδηγούς για την σειρά HD 2000. Βλέπω ότι σε ένα υλικό σημείο ορισμένα stand-2x επιδόσεις θα πρέπει να είναι πολύ κοντά με τους ομολόγους της nVidia, αλλά δεν. Έχει κανείς την AMD δείτε την αποβίβαση τους bums τεμπέλης και καλά οδηγούς για τις κάρτες DX10. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, δεδομένου ότι το 2900 είναι μόνο να ανταγωνιστεί με την 8800gts νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα λογικό δουλειά, θεωρώντας ότι πάγκους γύρω από τον ίδιο και καλύτερα σε ορισμένα τεστ!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Το ξέρω, αλλά φαίνεται ότι η AMD δεν καταβάλλει την προσοχή τους σε χαμηλότερες σε όλα τα χαρτιά. Το 2600 και 2400 να μην είναι η αξιοπιστία και δεν εργασίες σχετικά με τους οδηγούς, το 2600 θα πρέπει να οργανωθεί και να κλείσει με το 8600 GT και ίσως ακόμη και GTS όταν εξετάζουμε τις προδιαγραφές, αλλά στη συνέχεια, όταν σας το θέσω υπό δοκιμή απλώς αποτυγχάνει και αυτό θα μπορούσε σίγουρα να είναι μη τι άλλο, εκτός από τους οδηγούς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι η AMD / ATI έχουν ληφθεί οριστικά μάτια τους ανοικτά της μπάλας πρόσφατα.
Intel και nVidia είναι σίγουρα το κενό που εκτείνεται, μερικοί μπορεί να υποστηρίξει το υλικό τους είναι εξίσου καλή, αλλά η διάθεσή τους στο εμπόριο και σίγουρα δεν είναι ότι είναι εξίσου σημαντικό ΙΜΟ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού είναι οι οδηγοί; | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Δεκ. 2007 08:59 |
| Δεν οδηγούς!! | mxmad32 | Laptops, Κινητά & PDA | 30 | 25 Νοε 2007 12:37 |
| Οδηγοί για το νέο μου PC. | Tronix | Multimedia & Codecs | 14 | 18 Νοε 2007 12:23 |
| Οδηγοί CD & DVD | scurr | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 13 Οκτ 2007 02:50 |
| Οδηγοί Βοήθεια | Jake2392 | Multimedia & Codecs | 5 | 18 Απρ 2007 12:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |