![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All. Prvi put poster. Bio sam zadivljen ako dečki misle da će otpustiti AMD novi driveri za HD 2000 seriju. Vidim da je na hardveru stand-point neke 2x treba obavljanju vrlo blizu njihove nVidia kolegama, ali oni to ne mogu. Da li itko vidi AMD sišli njihovim lijeni bums i stvaranje dobre drivere za DX10 karticama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa budući da je 2900 samo je trebalo da se natječu s 8800gts ja mislim da su to u razumnom posao, s obzirom da je otprilike u isto klupe i bolje u nekim test!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Znam, ali čini se kao AMD nije plaćati pozornost na njihove niže na svim karticama. U 2600 i 2400 su kredibilitet i ne uzimajući ni rad na drivere, za 2600 bi trebala biti gore i zatvorite sa 8600 GT i GTS, možda čak i kada ste u potrazi na naočale, ali onda kada se stavi pod test to ne samo i to bi moglo sigurno biti ništa drugo osim vozača. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim AMD / ATI su definitivno uzimaju njihove oči off loptu nedavno.