![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Első alkalommal a poszter. Arra gondoltam, ha azt hiszik, AMD együttműködés új meghajtóprogramok a HD 2000 sorozat. Látom, hogy a hardver készenlétek pont néhány 2x kell végző nagyon szoros az nVidia társaik, de nem. Csinál valaki AMD leszálláskor a lusta bums, és jól vezetők a DX10 kártyák. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, mivel a 2900 csak az, hogy a versenyt a 8800gts Azt gondolom, hogy nem elfogadható munkát, figyelembe véve, hogy a padok körül, és a jobb egyes teszt!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Tudom, de úgy tűnik, az AMD nem figyeltem, hogy a kisebb kártyák egyáltalán. Az 2600 és 2400 egyre hitele nincs, és nem végzett munkát a járművezetők, az 2600 kellene, és szoros a 8600 GT-t és talán még GTS Ha ránézünk a szemüveg, de akkor tedd, ha a vizsgálat csak nem és ez biztosan nem más, mint a többi a vezetők. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, az AMD / ATi is határozottan a szemük le a labdát a közelmúltban.
Az Intel és az nVidia minden bizonnyal az embereknek a különbség, egyesek azt állítják, hogy a hardver csak annyira jó, de a marketing Határozottan nem, és hogy éppen olyan fontos IMO. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hol vannak a vezetők? | Jack06 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12. december 2007 08:59 |
| Nem a járművezetők! | mxmad32 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 30 | 25. november 2007 12:37 |
| Illesztőprogramok új számítógépre. | Tronix | Multimédia és kodekek | 14 | 18. november 2007 12:23 |
| CD & DVD Meghajtók | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13. október 2007 02:50 |
| Driverek Segítség | Jake2392 | Multimédia és kodekek | 5 | 18. április 2007 12:21 |
| Téma eszközök | |
| |