![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם. פעם ראשונה פוסטר. תהיתי אם אתם חושבים כי AMD יהיה לשחרר את מנהלי ההתקן החדש HD 2000 Series. אני רואה בחומרה לעמוד על כמה נקודות 2x צריך להיות קרוב מאוד ביצועים nvidia counterparts שלהם, אבל הם לא. מישהו ראה את AMD יורד להעצל bums טוב ולהפוך את מנהלי ההתקן של כרטיסי DX10. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, מאז 2900 הוא רק אמור להתחרות עם 8800gts אני חושב שהם עושים עבודה סבירה, בהתחשב בכך שהוא הספסלים סביב אותו וטוב יותר בחלק הבדיקה!
|
| |||
| |||
| אני יודע אבל נראה כאילו AMD הוא לא משלם את תשומת לב נמוכה יותר כרטיסים בכלל. את 2600 ו 2400 הם לא מקבלים אמינות ולא לעשות את העבודה על נהגים, את צריכה להיות עד 2600 ולסגור עם 8600 GT ואולי אפילו GTS כאשר אתה מסתכל על מפרט, אבל אז כאשר אתה שם את זה תחת מבחן זה פשוט נכשל ואת זה בוודאי יכול להיות שום דבר אחר מלבד את הנהגים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב AMD / ATI יש בהחלט לוקחים את הכדור מחוץ לעין לאחרונה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איפה הנהגים? | Jack06 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -12 דצמבר 2007 08:59 |
| לא נהגים! | mxmad32 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 30 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 12:37 |
| מנהלי התקנים עבור המחשב החדש שלי. | Tronix | מולטימדיה רכיבי Codec | 14 | 18 נובמבר 2007 12:23 |
| תקליטור ה-DVD & Drivers | scurr | כוננים & נשלפת | 8 | 13 אוקטובר 2007 02:50 |
| מנהלי התקן עזרה | Jake2392 | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | 18 אפריל 2007 12:21 |
| שרשרת כלים | |
| |