![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All. Pirmą kartą plakato. I was wondering, jei jus vaikinai manote, kad AMD bus paleisti naujų tvarkyklių 2000 HD serija. Matau, kad dėl techninės įrangos rezervinių taškas 2x kai turi būti atlikti labai arti jų nVidia kolegomis, bet jie neturi. Does anyone see AMD išlipti jų tingus Bums ir padaryti gera vairuotojų DX10 korteles. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, kadangi tai tik 2.900 turėjo konkuruoti su 8800GTS manau, kad jie padaryti rimtą darbą, manydamas, kad ji suolai aplink patį ir geriau kai bandymas!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Žinau, bet atrodo, kad AMD yra ne atkreipti dėmesį į jų mažesnio korteles visiems. 2.600 ir 2.400 darosi ne pasitikėjimo, bet ne darbą vairuotojams, 2.600 turėtų būti paruošta ir glaudžiai su 8600 GT ir gal net GTS kai jūs žiūrite į specifikacijas, bet tada, kai jūs įtraukėte pagal bandymo jis tiesiog nesilaiko ir tai gali tikrai būti nieko, išskyrus vairuotojų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad AMD / ATI yra tikrai imtis jų akis off ball neseniai.
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kur yra vairuotojų? | Jack06 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 12 gruodis 2007 08:59 |
| Nr vairuotojams! | mxmad32 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 30 | Lapkritis 25, 2007 12:37 |
| Vairuotojai mano naujas PC. | Tronix | Multimedia & Codecs | 14 | Lapkritis 18, 2007 12:23 |
| CD ir DVD tvarkyklės | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13 spalis 2007 02:50 |
| Vairuotojai Pagalba | Jake2392 | Multimedia & Codecs | 5 | Balandis 18, 2007 12:21 |
| Temos įrankiai | |
| |