![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all. Pirmo reizi plakātu. Man bija jautājums, ja jūs puiši domājat, ka AMD laidīs klajā jaunu Draiveri 2000 HD sērijas. Es redzu, ka aparatūras stand-point daži 2x vajadzētu veikt ļoti tuvu nVidia kolēģiem, bet viņi nav. Vai kāds skatīt AMD nokāpjot viņu slinks bums un labi vadītājiem DX10 kartes.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu tā 2.900 ir tikai paredzēts, lai konkurētu ar 8800gts es domāju, ka viņiem ir jādara saprātīgu darbu, uzskatot, ka soliņi aptuveni vienādi un labāk dažu testu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Es zinu, bet šķiet, piemēram, AMD vairs nepievērš uzmanību to zemāka kartes vispār. 2.600 un 2.400 kļūst ne ticamību, bet ne darbu par autovadītāju, 2.600 būtu jābūt ne vairāk un cieši ar 8.600 GT un varbūt pat GTS ja raugāmies specs, bet tad, kad jūs ievietojiet to zem testa tā vienkārši nav un tas varētu protams būt nekas cits, izņemot vadītāju.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es domāju, ka AMD / ATI ir noteikti ieņēmuši eye off ball nesen.