![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Max. Prima dată poster. Mă întrebam dacă voi credeţi că AMD va lansa noi drivere pentru seria HD 2000. Văd că pe un suport hardware-punct unele 2x performant ar trebui să fie foarte aproape de nVidia omologii lor, dar ei nu. Are cineva vedea AMD Coborâţi lor lazy bums şi înregistrează drivere pentru DX10 carduri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, deoarece în 2900 este de numai trebuia să concureze cu 8800gts Cred că le-au făcut un nivel rezonabil de locuri de muncă, având în vedere că este în jur de banci la fel si mai bine, în unele test!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Stiu, dar se pare ca AMD nu este atenţia acordată lor mai mici cărţi de la toate. În 2600 şi 2400 sunt credibilitatea şi care nu primesc nici un lucru pe conducătorii auto, în 2600 ar trebui să fie în sus şi în strânsă cu 8600 GT şi poate chiar şi atunci când sunt GTS uitat la specs, dar atunci când aţi pus-o sub test nu este doar şi acest lucru ar putea fi cu siguranţă, nimic altceva în afară de conducători auto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că AMD / ATI au luat cu siguranta lor ochi de pe minge recent.
Intel şi nVidia sunt cu siguranţă, se întinde de la Gap, unele mai susţin hardware-ul lor este la fel de bun, dar cu siguranta este comercializarea lor şi că nu este la fel de importantă OMI. Sistemul meu: Hybr! D
|
![]() |
|
| Marcaje |