![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл. Први пут постер. Био сам задивљен ако момци мисле да ће отпустити АМД нови дривер за ХД 2000 серију. Видим да је на хардверу станд-поинт неке 2кс треба обављању врло близу њихове НВИДИА колегама, али они то не могу. Да ли је неко види АМД сишли њиховим лењ бумс и стварање добре дривер за ДКС10 картицама. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па будући да је 2900 само је требало да се такмиче са 8800гтс ја мислим да су то у разумном посао, с обзиром да је отприлике у исто клупе и боље у неким тест!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Знам, али чини се као АМД није плаћати пажњу на њихове ниже на свим картицама. У 2600 и 2400 су кредибилитет и не узимајући ни рад на дривер, за 2600 би требало да буде горе и затворите са 8600 ГТ и ГТС, можда чак и када сте у потрази на наочаре, али онда када се стави под тест то не само и то би могло сигурно бити ништа друго осим возача. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим АМД / АТИ су дефинитивно узимају њихове очи офф лопту недавно.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Где су дривер? | Јацк06 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 децембар 2007 08:59 |
| Нема драјвера! | мксмад32 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 30 | 25 новембар 2007 12:37 |
| Дривер за моје ново рачунар. | Троникс | Мултимедија и кодеци | 14 | 18 новембар 2007 12:23 |
| ЦД & ДВД Дриверс | сцурр | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 13 октобар 2007 02:50 |
| Возачи Помоћ | Јаке2392 | Мултимедија и кодеци | 5 | 18 април 2007 12:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |