![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Всі привіт. Перший час плакат. Мені було цікаво, якщо ви, хлопці, думаю, що AMD випустить нові драйвери для HD серії 2000. Я бачу, що на апаратній стенді точки Деякі 2x повинно бути виконуючим дуже близько до своїх колег NVidia, але вони не роблять. Хто-небудь побачити AMD висадці своїх ледачих ледарів і прийняття хороші драйвери для DX10 карт.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, оскільки 2900 є тільки припускати, щоб конкурувати з 8800GTS Мені здається, що вони роблять серйозну роботу, вважаючи, що лавки навколо ж і краще в деяких тесту!
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Я знаю, але здається, що AMD не звертаючи уваги на їх нижніх карт взагалі. 2600 і 2400 стають не заслуговують довіри і не робота, виконана на водіїв, 2600 повинно бути і закрити з 8600 GT і GTS, можливо, навіть коли ви дивитеся на специфікації, але потім, коли ви не ставлять її під протестувати його просто не вдається і це, безумовно, може бути нічим іншим, крім водіїв.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я думаю, AMD / ATI остаточно зайняли свої очі від м'яча останнім часом.