ATI Radeon 9250 кошмар Здравейте всички,
Ето фактите:
Вчера получили ATI Radeon 9250 да се инсталира в emachines T4010.
Прочетете за потенциални проблеми с инсталацията, така че се е убедил да се спрете на борда видео драйвера (Intel 82865G графика контролер) в Windows безопасен режим. Аз инсталиран на картата, booted директно в BIOS, променили конфигурацията на видео към PCI, запаметени промени, изключване на компютъра, включване на монитора връзка с новата карта, а след това пуснати в CD-ROM, което казва ATI Catalyst. Са били в състояние да получи миналото "INF Грешка ... Видео драйвер не е намерен ... настройка не успя да завърши инсталацията. Опитайте се да настройка на дисплея адаптер със стандартен VGA драйвер, преди да ги инсталираш." Междувременно, екран съобщения пазят пръкват опитвате да преинсталирате Intel контролер. (Има и "Intel Pro Мрежата Адаптери и шофьори", но когато изтрия, че не може да получите в интернет, така че се предполага, че трябва да остане.)
Са взели освен това нещо и да се съберем около 6 различно време, без късмет. След това отиде в подкрепа на AMD сайт, който ме заведе до "737-20870: Как да инсталирате вашата ATI продукт". Премина през всички тези стъпки. Имаш предвид мястото, където бях за да изтеглите софтуера си, и става много нервна, когато тя ме насочени към близки ми живи anti-virus/firewall/remote софтуер, преди да пристъпите към инсталиране на ATI изтегляне. (Не). Имаш по-нервна, когато сигурността предупреждение показа издателя като "неизвестни", вместо "ATI технологии Инк." Изтеглянето е там, но аз съм в състояние да го отворите.
Знам, че хардуерът е инсталиран правилно, тъй като Intel уебсайт открити на ATI Radeon 9250 серии. Просто не знам как да отида на водача / софтуер, за да бъде наред. Беше до 2 часа четене пунктове и се опитва да получи това право да работят. (Също са чели правиш почистване от старите шофьори, но и как, че наистина може да изпоцапвам вашата система.) Съм готов да превозва проклетата нещо обратно, освен ако някой може да ми помогне тук. Това е последна инстанция. Благодарности. |