![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Εδώ είναι τα γεγονότα: Χθες έλαβε ATI Radeon 9250 για να εγκαταστήσετε το eMachines T4010. Διαβάστε για πιθανά προβλήματα με την εγκατάσταση, γι 'αυτό φρόντισε να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης, εποχουμένως (Intel 82865G Graphics Controller) σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας των Windows. Εγκατέστησα την κάρτα, σε απευθείας εκκίνηση του BIOS, άλλαξε το βίντεο config σε PCI, αποθηκεύσει τις αλλαγές, κλείστε τον υπολογιστή, ενεργοποιείται η οθόνη σύνδεσης με τη νέα κάρτα, τότε που το CD-ROM, το οποίο λέει ATI Catalyst. Ήταν σε θέση να ξεπεράσουμε την "Σφάλμα INF ... Video Driver Found ... δεν ήταν σε θέση εγκατάστασης για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε την οθόνη σας με ένα τυπικό προσαρμογέα VGA πριν από την εκτέλεση του οδηγού εγκατάστασης." Εν τω μεταξύ, οθόνη μηνύματα κρατήσει μέχρι βρεθώ προσπαθεί να επανεγκαταστήσετε την Intel ελεγκτή. (Υπάρχει επίσης ένα "προσαρμογείς δικτύου Intel Pro και Drivers", αλλά όταν διαγράψετε ότι δεν μπορούμε να σας στο Internet, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να παραμείνει.) Έχουν ληφθεί και να τεθεί εκτός το πράγμα πίσω μαζί περίπου 6 φορές με διαφορετικά δεν τύχη. Στη συνέχεια πήγε να υποστηρίξει στο δικτυακό τόπο της AMD, η οποία έλαβε μου να "737-20870: Τρόπος εγκατάστασης σας ATI Προϊόν". Πέρασε από όλα αυτά τα βήματα. Φτάσει στο σημείο όπου θα ήταν να κατεβάσετε το λογισμικό τους, και έγινε πολύ νευρικό όταν απευθύνονται ήθελα να μου ζει anti-virus/firewall/remote λογισμικό πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε την ATI download. (Δεν). Έχεις πιο νευρικό όταν η προειδοποίηση ασφαλείας έδειξε ο εκδότης ως "Unknown", αντί του "ATI Technologies συν" Το download είναι εκεί, αλλά είμαι σε θέση να το ανοίξετε. Ξέρω το υλικό αυτό έχει εγκατασταθεί σωστά, διότι η Intel ιστοσελίδα ανιχνευθεί η σειρά ATI Radeon 9250. Απλά δεν ξέρω πώς να του οδηγού / λογισμικού για να είναι σωστό. Ήταν μέχρι ανάγνωση π.μ. μέχρι τις 2 θέσεις και προσπαθεί να βάλει αυτό το δικαίωμα για εργασία. (Επίσης διαβάστε για τον τρόπο καθαρισμού των παλαιών οδηγών, αλλά και τον τρόπο που μπορεί πραγματικά χάλια μέχρι το σύστημά σας.) Είμαι έτοιμος να το πλοίο μαντάρισμα πράγμα πίσω, εκτός αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει εδώ. Αυτή είναι η τελευταία λύση. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν μπορείτε να δείτε την οθόνη, αναζητήστε το παλιό Intel συσκευή στο Device Manager και δείτε αν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, κάντε επανεκκίνηση των Windows και θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τις βασικές Radeon VGA για το αν είναι ανιχνεύονται στο Device Manager και. Επίσης, μην ανησυχείς για τα αναδυόμενα παράθυρα, ανοίξτε τους οδηγούς να κατεβαίνουν και να δούμε αν αυτό που καθορίζει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 6 Δεκ 2008 05:24 |
| Πιθανές Virus εφιάλτη: | Bubba | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 51 | 1ο Nov 2008 10:27 |
| AGP Radeon X850pro | Sempron | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 2η Ιαν 2008 15:53 |
| Ugh, η δημιουργία ενός υπολογιστή είναι ένας εφιάλτης. Συμβουλές παρακαλώ. | Μετρήστε Jackula | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 27 Δεκ. 2007 11:59 |
| Radeon Card | theoldman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 11 Ιουν 2007 23:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |