manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

ATI Radeon 9250 noćna mora

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 11:52
Novi član grupe

Default ATI Radeon 9250 noćna mora

Pozdrav svima,

Evo činjenica:
Jučer primila ATI Radeon 9250 instalirati u eMachines T4010.
Pročitajte o mogućih problema s instalacijom, na taj način JA je napravio siguran to onesposobiti vozač onboard video (Intel 82865G Graphics kontrolor) u Windowsima Siguran Način. Ja instalirate karticu, booted direktno u BIOS, promijenio u config video PCI, spremaju promjene, isključivanja računala, monitora komutirana veza na novu karticu, a zatim staviti u CD-ROM-a, koji kaže ATI Catalyst. Su bili u mogućnosti da biste dobili prošlosti "INF Error ... Video Driver not found ... Postavljanje nije bio u mogućnosti da biste dovršili instalaciju. Pokušajte podešavanje zaslona adapter sa standardnim VGA driver prije pokretanja setup." U međuvremenu, ekran porukama održavati popping up pokušava ponovo instalirati Intel kontroler. (Tu je i "Intel Pro Network Adaptors i Drivers", ali kad sam izbrisati da ja ne mogu dobiti na internet, pa pretpostavljam da mora ostati.)

Su se i pored staviti stvar vratiti zajedno oko 6 različitih puta bez sreće. Onda je otišao za podršku na AMD web stranice, koje su mi se na "737-20870: Kako instalirati ATI vaš proizvod". Prošli kroz sve one korake. Imaš na mjestu gdje mi je skinuti njihov softver, te je postao jako nervozan kad je usmjeren na mene zatvoriti svoj live anti-virus/firewall/remote softver prije nego što pokušate instalirati ATI preuzimanje. (Ja nisam). Imaš više nervozna kada sigurnosnih upozorenja nakladnika iskazali kao "Unknown", umjesto "ATI Technologies Inc" Veličina datoteke je tamo, ali ja sam nesposoban to OpenBSD Internet.

Znam hardvera je ispravno instaliran, jer je Intel website otkriven je ATI Radeon 9250 seriju. Samo ne znam kako doći vozač / softver biti u pravu. Bila do 2 čitajući postove i pokušavaju dobiti ovaj to funkcionirati desno. (Također pročitajte o događaj čišćenje iz stare drivere, ali i kako se to zaista može zamrsiti vaš sustav.) Am brod je spreman za povratak kočiti stvar, osim ako netko može pomoć mene vanjska strana ovdje. Ovo je posljednja ljetovalište. Hvala.
Old 5. lipnja 2009, 17:12
Donatorska Grupa

Default ATI Radeon 9250 noćna mora

Ako možete vidjeti zaslon, potražite stare Intel uređaj u Device Manager i vidjeti ako možete ga isključiti, ponovo i Windows će pokušati instalirati osnovni VGA za Radeon ako je otkriven u Device Manager as well. Također, ne brinite o popups, otvorili ste preuzeli vozača i vidi da li ga ispravci.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
ATI Radeon 7500 masterhaseeb Graphics Cards & Monitors 1 6. prosinac 2008 05:24
Mogući Virus noćna mora: Bubba Virus, Spyware i sigurnost 51 1. studeni 2008 10:27
Radeon X850pro AGP Sempron Graphics Cards & Monitors 4 2. siječanj 2008 15:53
Ugh, izgradnja pc je noćna mora. Savjet molim. Tačka Jackula General Hardware Chat 11 27. prosinac 2007 11:59
Radeon Card theoldman Graphics Cards & Monitors 6 11. lipnja 2007 23:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.