ATI Radeon 9250 noćna mora Pozdrav svima,
Evo činjenica:
Jučer primila ATI Radeon 9250 instalirati u eMachines T4010.
Pročitajte o mogućih problema s instalacijom, na taj način JA je napravio siguran to onesposobiti vozač onboard video (Intel 82865G Graphics kontrolor) u Windowsima Siguran Način. Ja instalirate karticu, booted direktno u BIOS, promijenio u config video PCI, spremaju promjene, isključivanja računala, monitora komutirana veza na novu karticu, a zatim staviti u CD-ROM-a, koji kaže ATI Catalyst. Su bili u mogućnosti da biste dobili prošlosti "INF Error ... Video Driver not found ... Postavljanje nije bio u mogućnosti da biste dovršili instalaciju. Pokušajte podešavanje zaslona adapter sa standardnim VGA driver prije pokretanja setup." U međuvremenu, ekran porukama održavati popping up pokušava ponovo instalirati Intel kontroler. (Tu je i "Intel Pro Network Adaptors i Drivers", ali kad sam izbrisati da ja ne mogu dobiti na internet, pa pretpostavljam da mora ostati.)
Su se i pored staviti stvar vratiti zajedno oko 6 različitih puta bez sreće. Onda je otišao za podršku na AMD web stranice, koje su mi se na "737-20870: Kako instalirati ATI vaš proizvod". Prošli kroz sve one korake. Imaš na mjestu gdje mi je skinuti njihov softver, te je postao jako nervozan kad je usmjeren na mene zatvoriti svoj live anti-virus/firewall/remote softver prije nego što pokušate instalirati ATI preuzimanje. (Ja nisam). Imaš više nervozna kada sigurnosnih upozorenja nakladnika iskazali kao "Unknown", umjesto "ATI Technologies Inc" Veličina datoteke je tamo, ali ja sam nesposoban to OpenBSD Internet.
Znam hardvera je ispravno instaliran, jer je Intel website otkriven je ATI Radeon 9250 seriju. Samo ne znam kako doći vozač / softver biti u pravu. Bila do 2 čitajući postove i pokušavaju dobiti ovaj to funkcionirati desno. (Također pročitajte o događaj čišćenje iz stare drivere, ali i kako se to zaista može zamrsiti vaš sustav.) Am brod je spreman za povratak kočiti stvar, osim ako netko može pomoć mene vanjska strana ovdje. Ovo je posljednja ljetovalište. Hvala. |