kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

ATI Radeon 9250 rémálom

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 11:52
Új tag Csoport

Default ATI Radeon 9250 rémálom

Hello mindenkinek,

Íme a tények:
Tegnap érkezett ATI Radeon 9250 telepíteni az eMachines T4010.
Tudnivalók a lehetséges problémákat, a telepítést, így gondoskodott arról, hogy letiltja a fedélzeti videó vezérlő (Intel 82865G Graphics controller)-ban Windows Biztos Mód. Telepítettem a kártyát, közvetlenül a BIOS-ban indítandó, changed videó konf a PCI, mentett változtatásokat, állítsa le a számítógép, a monitor kapcsolva kapcsolatot az új kártyát, akkor kerül a CD-ROM, amely szerint az ATI Catalyst. Nem tudta, hogy elmúlt a "INF Error ... Video Meghajtó nem található ... A telepítő nem tudta teljes telepítés. Próbálja meg beállítani a képernyőcsatoló egy szabványos VGA illesztőprogram telepítő futtatása előtt." Eközben a képernyőn megjelenő üzenetek tartani popping up próbál újra az Intel ellenőrnek. (Van is egy "Intel Pro hálózati adapterek és Driverek", de amikor törölni, hogy nem tud rá az interneten, így feltételezem, hogy meg kell maradnia.)

Vettek egymástól, és az a dolog újra együtt mintegy 6 különböző alkalommal nem szerencse. Aztán elment, hogy támogassa az AMD weboldalán, amely elvitt a "737-20870: Hogyan telepítsük a ATI Termék". Ment át ezeket az intézkedéseket. Megvan az a pont, ahol az volt, hogy töltse le a szoftvert, és nagyon ideges lett, amikor irányul, hogy becsukom a anti-virus/firewall/remote élő szoftver mielőtt telepíteni az ATI letölthető. (Nem). Van több ideges, amikor a biztonsági figyelmeztetést kimutatta a kiadó az "ismeretlen", a "ATI Technologies Inc." A letöltés van, de nem tudja kinyitni.

Tudom, hogy a hardver volt telepítve, mert az Intel honlapján észlelt az ATI Radeon 9250 sorozat. Csak nem tudom, hogyan lehet eljutni a vezető / szoftver is van. Vajon ig 2 olvasás álláshely és igyekezett, hogy ezt a jogot. (Azt is olvastam ezt a tisztítást a régi vezetők, hanem az is, hogy hogyan lehet igazán elront a rendszer.) Kész vagyok, hogy a hajó a foltos valamit vissza, kivéve, ha valaki tud segítsen nekem itt. Ez a legvégső. Köszönöm.
Old Június 5 2009, 17:12
Donor Group

Default ATI Radeon 9250 rémálom

Ha látja a képernyőn, keresse meg a régi Intel eszközt az Eszközkezelőben, és ha lehet kikapcsolni, újraindítani, és a Windows megkísérli telepíteni alap VGA a Radeon ha kimutatható az Eszközkezelőben is. Továbbá, ne aggódj a popup, nyissa meg a letöltött illesztőprogramok és nézd meg, hogy rögzíti azt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ati Radeon 7500 masterhaseeb Grafikus kártyák és monitorok 1 6. december 2008 05:24
Lehetséges rémálom Virus: Bubba Vírus, kémprogram és biztonság 51 1. november 2008 10:27
Radeon X850pro AGP Sempron Grafikus kártyák és monitorok 4 2. Jan 2008 15:53
Ugh, az épület egy PC egy rémálom. Tanácsot kérek. Gróf Jackula Általános fémáru Chat 11 27. december 2007 11:59
Radeon kártya theoldman Grafikus kártyák és monitorok 6 11. június 2007 23:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.