ATI Radeon 9250 rémálom Hello mindenkinek,
Íme a tények:
Tegnap érkezett ATI Radeon 9250 telepíteni az eMachines T4010.
Tudnivalók a lehetséges problémákat, a telepítést, így gondoskodott arról, hogy letiltja a fedélzeti videó vezérlő (Intel 82865G Graphics controller)-ban Windows Biztos Mód. Telepítettem a kártyát, közvetlenül a BIOS-ban indítandó, changed videó konf a PCI, mentett változtatásokat, állítsa le a számítógép, a monitor kapcsolva kapcsolatot az új kártyát, akkor kerül a CD-ROM, amely szerint az ATI Catalyst. Nem tudta, hogy elmúlt a "INF Error ... Video Meghajtó nem található ... A telepítő nem tudta teljes telepítés. Próbálja meg beállítani a képernyőcsatoló egy szabványos VGA illesztőprogram telepítő futtatása előtt." Eközben a képernyőn megjelenő üzenetek tartani popping up próbál újra az Intel ellenőrnek. (Van is egy "Intel Pro hálózati adapterek és Driverek", de amikor törölni, hogy nem tud rá az interneten, így feltételezem, hogy meg kell maradnia.)
Vettek egymástól, és az a dolog újra együtt mintegy 6 különböző alkalommal nem szerencse. Aztán elment, hogy támogassa az AMD weboldalán, amely elvitt a "737-20870: Hogyan telepítsük a ATI Termék". Ment át ezeket az intézkedéseket. Megvan az a pont, ahol az volt, hogy töltse le a szoftvert, és nagyon ideges lett, amikor irányul, hogy becsukom a anti-virus/firewall/remote élő szoftver mielőtt telepíteni az ATI letölthető. (Nem). Van több ideges, amikor a biztonsági figyelmeztetést kimutatta a kiadó az "ismeretlen", a "ATI Technologies Inc." A letöltés van, de nem tudja kinyitni.
Tudom, hogy a hardver volt telepítve, mert az Intel honlapján észlelt az ATI Radeon 9250 sorozat. Csak nem tudom, hogyan lehet eljutni a vezető / szoftver is van. Vajon ig 2 olvasás álláshely és igyekezett, hogy ezt a jogot. (Azt is olvastam ezt a tisztítást a régi vezetők, hanem az is, hogy hogyan lehet igazán elront a rendszer.) Kész vagyok, hogy a hajó a foltos valamit vissza, kivéve, ha valaki tud segítsen nekem itt. Ez a legvégső. Köszönöm. |