![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, הנה העובדות: אתמול קיבל ATI RADEON 9250 להתקין ב eMachines T4010. קרא עוד על בעיות פוטנציאליות עם ההתקנה, אז אני בטוח שנעשו כדי להשבית את מנהל מסך onboard (Intel 82865G Graphics Controller) ב-Windows במצב בטוח. אני התקנתי את הכרטיס, booted ישירות לתוך ה-BIOS, שינה את תצורת וידאו ל-PCI, השינויים נשמרו, כיבוי המחשב, עברת את החיבור כדי לנטר את הכרטיס החדש, ולאחר מכן להכניס את התקליטור, אשר אומר ATI Catalyst. כבר לא ניתן לקבל את העבר "INF שגיאה מנהל מסך ... לא נמצא ... ההתקנה לא הייתה אפשרות להשלים את ההתקנה. נסה להציג את תוכנית ההתקנה של מתאם VGA רגיל עם הנהג לפני הפעלת תוכנית ההתקנה." בינתיים, שומר מסך הודעות popping למעלה מנסה להתקין מחדש את הבקר אינטל. (יש גם "אינטל המקצוענים ומנהלי התקנים מתאמי רשת", אבל כאשר אני מוחק כי אני לא יכול לקבל על גבי האינטרנט, אז אני מניח כי צריך להישאר.) האם נלקח בנפרד ולשים את הדבר בחזרה יחד בערך 6 פעמים שונים ללא הצלחה. לאחר מכן הלכתי כדי לתמוך ב-AMD האתר, אשר לקח אותי "737-20870: כיצד להתקין את ATI במוצר". עברו את כל השלבים האלה. הגיע לנקודה שבה הייתי כדי להוריד את התוכנה, ו הפך עצבני מאוד כאשר היא מכוונת אותי כדי לסגור את התוכנה anti-virus/firewall/remote חי לפני שתנסה להתקין את ATI להוריד. (אני לא). יש יותר עצבני כאשר אזהרת אבטחה הראה את השותף כמו "לא ידוע", במקום "ATI טכנולוגיות בע"מ" ההורדה היא שם, אבל אני לא מצליח לפתוח את זה. אני יודע את החומרה הותקן כראוי מכיוון אינטל אתר זיהה את ATI RADEON 9250 Series. רק לא יודע איך להשיג את הנהג / תוכנה להיות צודק. היה עד 2 קריאת הודעות ולנסות לקבל את הזכות לעבוד. (גם לקרוא על עושים ניקיון מחוץ הישן נהגים, אלא גם איך זה יכול באמת לבלגן את המערכת.) Am הספינה מוכנה לתקן את הדבר בחזרה, אלא אם מישהו יכול לעזור לי כאן. זה האחרון Resort. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה יכול לראות את המסך, חפש את הישן אינטל ההתקן במנהל ההתקנים, ולראות אם אתה יכול לבטל את זה, הפעל מחדש את Windows ואת תנסה להתקין VGA בסיסית של RADEON אם הוא זוהה במנהל ההתקנים גם כן. כמו כן, אל תדאג בנוגע קופצים, לפתוח לך את הנהגים להוריד ולראות אם זה פותר את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|