mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

ATI Radeon 9.250 košmaras

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2009, 11:52
Naujas Narys

Default ATI Radeon 9.250 košmaras

Hello everyone,

Štai faktai:
Vakar gavo ATI Radeon 9.250 įrengti EMachines T4010.
Skaityti apie potencialias problemas, susijusias su įrenginių, todėl pasistengėme, išjungti Borto vaizdo tvarkyklės (Intel 82865G Graphics Controller) Windows Safe Mode. Įdiegiau kortelės įkelti tiesiai į BIOS pakeisti vaizdo config PCI, išsaugoti pakeitimus, išjungti kompiuterį, įjungti monitoriaus prijungimo prie naują kortelę, tada įdėti į CD-ROM, kuriame sakoma, ATI Catalyst. Negalėjo apeiti "INF Klaida ... tvarkyklė vaizdo nerasta ... Installer negalėjo baigti diegti. Pasistenkite susikurti savo ekrano adapteris su standartine VGA tvarkyklę prieš pradedant diegti." Tuo tarpu, ekrano pranešimų išlaikyti Popping bandote įdiegti "Intel" kontrolierius. (Taip pat "Intel PRO Network Adapters ir vairuotojai, bet kai aš ištrinti, kad aš negaliu patekti į internetą, todėl manau, kad turi išlikti.)

Ėmėsi vienas nuo kito ir įdėti dalykas Atgal kartu apie 6 skirtingu laiku be laimės. Tada nuvyko į paramą AMD tinklalapyje, kuris paėmė mane į "737-20.870: Kaip įdiegti savo ATI produktu". Vyko per visus tuos veiksmus. Got to taško, kuriame buvau atsisiųsti programinę įrangą, ir tapo labai nervų, kai jis nukreiptas į mane uždaryti Live anti-virus/firewall/remote programinę įrangą prieš bandant įdiegti ATI atsisiųsti. (Aš ne). Turite daugiau nervų, kai saugos įspėjimas parodė Leidinys kaip "Nežinomas", vietoj "ATI Technologies Inc" Atsisiųsti iš čia, bet aš negaliu atidaryti.

Žinau įranga buvo sumontuota teisingai, nes Intel svetainėje aptikti ATI Radeon 9.250 serija. Tiesiog nežinau, kaip gauti vairuotojo / programinė įranga turi būti dešinėje. Padidėjo iki 2 valandos nakties skaityti žinutes ir bandė gauti šią darbo teisę. (Taip pat skaitykite apie daro valymas iš senų vairuotojų, bet ir kaip, kad tikrai gali bałagan jūsų sistemoje.) Esu pasirengęs laivas darn thing atgal, nebent kas nors gali man padėti čia. Tai yra paskutinė išeitis. Ačiū.
Old Birželis 5, 2009, 17:12
Donorų grupės

Default ATI Radeon 9.250 košmaras

Jei jūs matote ekrane, ieškoti senų "Intel" prietaisas "Device Manager", ir pažiūrėkite, ar galite jį išjungti, perkrauti ir Windows bandys įdiegti pagrindinio VGA į Radeon jei tai nustatyta "Device Manager taip pat. Be to, nesijaudinkite, langų, atidaryti tvarkykles galite atsisiųsti ir pamatyti, jei nustato, kad ji.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.