mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

ATI Radeon 9.250 nightmare

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 11:52
New Member Group

Default ATI Radeon 9.250 nightmare

Hello everyone,

Lūk fakti:
Vakar saņēma ATI Radeon 9.250 uzstādīt in eMachines T4010.
Lasīt par iespējamām problēmām ar uzstādīšanu, tāpēc es pārliecinājos atslēgt kuģa video draiveris (Intel 82865G Graphics Controller) in Windows Safe Mode. Es instal karti, booted tieši BIOS, mainīti video config to PCI, saglabātās izmaiņas, slēgt datoru ieslēgt kontrolēt savienojumu ar jaunās kartes, tad īstenot CD-ROM, kurā teikts, ATI Catalyst. Nav varējuši iegūt pagātni "INF Error ... Video Driver not found ... Setup nespēja pabeigt instalēšanu. Mēģiniet Iestatiet displeja adapteri ar standarta VGA draiveris pirms braukšanas setup." Tikmēr ekrāns sludinājumi turēt popping up mēģina pārinstalēt Intel kontrolieris. (Pastāv arī "Intel PRO Network Adaptors un Drivers", bet, kad es izdzēšu, ka es nevaru saņemt uz internetu, tāpēc es pieņemu, ka jāpaliek.)

Vai izjaukt un nodot lietu atpakaļ kopā apmēram 6 dažādos laikos bez luck. Pēc tam devās uz atbalstu AMD mājas lapā, kas aizveda mani uz "737-20.870: Kā ieklāt ATI Product". Gāja cauri visus šos pasākumus. Got punktu, kur man bija lejupielādēt viņu programmatūru, un kļuva ļoti nervozi, ja tā vērsta mani cieši manu dzīvi anti-virus/firewall/remote programmatūru pirms mēģināt instalēt ATI download. (Man nebija). Saņēma vairāk nervu, kad drošības brīdinājums parādīja izdevējs kā "Unknown", nevis "ATI Technologies Inc" Download ir tur, bet es nevaru atvērt to.

Es zinu, hardware tika uzstādīta pareizi, jo Intel mājas lapā atklāta ATI Radeon 9.250 sērijas. Nezinu, kā iegūt vadītāja / programmatūra, kas ir labi. Bija līdz 2 lasījumam amati un cenšas iegūt šo darbu labi. (Vai arī izlasīt to darīt tīrīšana no veco vadītāju, bet arī to, ka tiešām var mess up your system.) Esmu gatavs sūtīt darn lietu atpakaļ, ja vien kāds man var palīdzēt šeit. Tas ir pēdējais līdzeklis. Pateicība.
Old Jūnijs 5, 2009, 17:12
Donors Group

Default ATI Radeon 9.250 nightmare

Ja jūs varat redzēt uz ekrāna, meklējiet veco Intel ierīci Device Manager, un redzētu, vai varat atslēgt to, restart un Windows mēģinās uzstādīt pamata VGA uz Radeon ja tas konstatēts Device Manager, kā arī. Tāpat nav jāuztraucas par logus, atveriet draiveri jums lejupielādēt un redzēt, ja tas nosaka to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):